756
Ενα φιλί στον Τράβις από το «χρυσό» κορίστσι του | CreativeProtagon / Getty

Το πανάκριβο τίμημα για να είναι η Τέιλορ Σουίφτ το κορίτσι σου

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2024, 16:21
Ενα φιλί στον Τράβις από το «χρυσό» κορίστσι του
|CreativeProtagon / Getty

Το πανάκριβο τίμημα για να είναι η Τέιλορ Σουίφτ το κορίτσι σου

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2024, 16:21

Εδώ και έναν χρόνο ο Τράβις Κελς απέκτησε φήμη διεθνώς, όχι για τις επιδόσεις του στα γήπεδα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αλλά για την άλλη του πλευρά, την προσωπική, αφού είναι το αγόρι της Τέιλορ Σουίφτ.

Ο βασικός παίκτης των Kansas City Chiefs, της βραβευμένης ομάδας στο Super Bowl, έχει εμφανιστεί με τη σύντροφό του, διάσημη σταρ της ποπ, σχεδόν σε κάθε περιοδικό και εφημερίδα στις ΗΠΑ, προσελκύοντας επίσης θαυμαστές από όλο τον κόσμο, γράφει στην Telegraph ο Τόνι Ντάιβερ, ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα, όμως, με τα δημοσιεύματα των αμερικανικών ταμπλόιντ, η σχέση με την πιο διάσημη τραγουδίστρια της ποπ στον κόσμο έχει και τα μειονεκτήματά της. Φημολογείται ότι από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, που άρχισαν να βγαίνουν, ο Τράβις Κελς έχει ξοδέψει περισσότερα από οκτώ εκατ. δολάρια (7,4 εκατ. ευρώ) σε δώρα, ταξίδια και ένα νέο σπίτι για να εντυπωσιάσει την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο παίκτης του NFL διανύει τον τρίτο χρόνο ενός τετραετούς συμβολαίου ύψους 57,25 εκατ. δολαρίων (52,81 εκατ. ευρώ), πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζει πολύ λιγότερα από την κοπέλα του, η αξίας της οποίας εκτιμάται σε 1,1 δισ. δολάρια (πάνω από ένα δισ. ευρώ).

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της New York Post, μόνο τα δώρα που της έκανε ο Κελς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κοστίζουν πάνω από 20.000 δολάρια (18.500 ευρώ). Την ημέρα των ερωτευμένων, η Σουίφτ έλαβε ένα κρυστάλλινο διακοσμητικό της Daum αξίας 3.000 δολαρίων, που περιγράφεται από την γαλλική εταιρεία ως «ένα δείγμα αιώνιας αγάπης», το οποίο «μεταφέρει ένα αξέχαστο συναίσθημα».

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής της πρόσφερε επίσης δύο κουτιά με 250 τριαντάφυλλα, που κοστίζουν πάνω από 2.000 δολάρια (1.850 ευρώ), συν ένα φουλάρι Hermès, μια τσάντα Bottega Veneta και έναν μπερέ Dior. Ακόμη, λέγεται ότι το κοσμηματοπωλείο Wove Made Inc στην Πενσιλβάνια πέρασε τρεις ημέρες για να φτιάξει ένα ζευγάρι χρυσά βραχιόλια, με ένθετα διαμάντια τα οποία σχηματίζουν τα γράμματα «TNT» («Τράβις & Τέιλορ»).

Ωστόσο η δρ Κριστίν Μπέικον, σύμβουλος σχέσεων, είπε στην Telegraph ότι ο Κέλς μπορεί να ανακάλυψε ότι η δική του «γλώσσα αγάπης» είναι το να δίνει δώρα, αλλά αυτή η τάση είναι κάτι που θα περάσει. «Για εσάς και για μένα, το ποσόν των 8 εκατ. δολαρίων ακούγεται απίστευτα σκανδαλώδες», είπε η αμερικανίδα ειδικός στον Τόνι Ντάιβερ.

«Στο στάδιο του έρωτα, κάνουμε μεγαλειώδεις χειρονομίες. Τόσο ο δότης όσο και ο παραλήπτης θα πρέπει, όμως, να καταλάβουν ότι αυτό είναι κάτι που έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής και θα εξελιχθεί σε κάτι πιο φυσιολογικό. Πρέπει επίσης να καταλάβουν πότε σταματάει, και τότε δεν πρέπει να αισθανθούν ότι έχει σταματήσει και η αγάπη του άλλου», πρόσθεσε.

Το μακράν πιο μεγάλο έξοδο του Κελς, όμως, ήταν το νέο σπίτι που ένιωσε την ανάγκη να αγοράσει όταν άρχισε να βγαίνει με την τραγουδίστρια, αφού όπως λέγεται, το σπίτι του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που είχε στο Κάνσας Σίτι τον έκανε να «ντρέπεται»…

Αγόρασε, λοιπόν, μια έπαυλη σχεδόν 1.600 τμ με έξι υπνοδωμάτια, μια πισίνα τύπου Μπέβερλι Χιλς και έναν κήπο αρκετά μεγάλο ώστε να του προσφέρει ιδιωτικότητα από τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης, ανέφερε το TMZ. Το ακίνητο διαθέτει επίσης γκαράζ για έξι αυτοκίνητα, κάβα και αίθουσα κινηματογράφου δύο επιπέδων.

Στα έξοδα του αμερικανού ποδοσφαιριστή προστέθηκε άλλος ένας λογαριασμός στις 11 Φεβρουαρίου, όταν η ομάδα του έπαιξε στο Super Bowl εναντίον των San Francisco 49ers. Ο κεντρικός των Kansas City Chiefs, ο οποίος είναι ένας από τους αθλητές με τα περισσότερα κέρδη στο NFL, φέρεται να ξόδεψε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια για ένα σεπαρέ στις κερκίδες για την Τέιλορ Σουίφτ, τους φίλους της και την οικογένειά του.

Στη συνοδεία της σταρ συμμετείχε η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι, ο ράπερ  Ice Spice, και η σχεδιάστρια Ασλεϊ Αβινιόν. Ο αδερφός του Κελς, Τζέισον και η γυναίκα του Κάιλι, και οι γονείς της Σουίφτ κάθισαν μαζί τους για να παρακολουθήσουν τους Kansas City Chiefs να κερδίζουν στην παράταση.

Μάλιστα, η διάσημη ποπ σταρ μπόρεσε να παρακολουθήσει τον αγώνα μετά από ένα ταξίδι σχεδόν 9.000 χλμ πάνω από τον Ειρηνικό, επιστρέφοντας  στο Λας Βέγκας για τον αγώνα, μετά από την περιοδεία της στο Τόκιο.

Αλλά και ο Κελς έχει κάνει, επίσης, μια σειρά από ακριβά ταξίδια με ιδιωτικά τζετ θέλοντας να περνά περισσότερο χρόνο με την κοπέλα του ενώ εκείνη περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο Μάικλ Τζιορντάνο, ταξιδιωτικός σύμβουλος στην Cirrus Aviation Services, είπε στη New York Post ότι το ταξίδι του Κελς από το Λος Αντζελες στη Χαβάη και μετά στο Σίδνεϊ, για να την συναντήσει τον περασμένο μήνα θα πρέπει να κόστισε πάνω από 300.000 δολάρια.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, οι συνολικές δαπάνες του Κελς για ταξίδια με τζετ είναι πάνω από 1 εκατ. δολάρια…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...