215
Ο «γίγαντας» Τζεφ Γκόλντμπλαμ ξαποσταίνει γυμνόστηθος στο Λονδίνο | Facebook

Τι δουλειά έχει στο Λονδίνο ένα τεράστιο άγαλμα του Τζεφ Γκόλντμπλαμ;

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 12:19
Ο «γίγαντας» Τζεφ Γκόλντμπλαμ ξαποσταίνει γυμνόστηθος στο Λονδίνο
|Facebook

Τι δουλειά έχει στο Λονδίνο ένα τεράστιο άγαλμα του Τζεφ Γκόλντμπλαμ;

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 12:19

Μπορεί το συγκεκριμένο άγαλμα τεραστίων διαστάσεων να τοποθετήθηκε δίπλα στη γεφυρα του Λονδίνου για να τιμήσει την 25η επέτειο από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Τζουράσικ Παρκ», στην πραγματικότητα όμως, εκείνο που καταφέρνει είναι να θυμίζει ο ίδιος ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ ένα παράξενο και σπάνιο είδος δεινοσαύρου.

Η εγκατάσταση αυτή, απεικονίζει τον σταρ του Χόλιγουντ ξαπλωμένο, με το πουκάμισό του ανοιχτό, σε μία αναπαράσταση της διάσημης στάσης του από το εξίσου διάσημο φιλμ που πρωτοβγήκε στις αίθουσες το 1993. Πλήθος κόσμου σπεύδει στις όχθες του ποταμού Τάμεση για μία selfie με το γλυπτό το οποίο θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.

Στο Instagram, το Τwitter και το Facebook των Λονδρέζων αλλά και όσων βρίσκονται εκεί για διακοπές, ο γυμνόστηθος είχε την τιμητική του – όπως αναφέρει και δημοσίευμα του Guardian. 

Η εγκατάσταση ξάφνιασε τους κατοίκους και τους τουρίστες και προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο. Στην ταινία-φαινόμενο, ο Γκόλντμπλαμ υποδύθηκε τον Δρ. Ιαν Μάλκομ. Η στάση του αυτή με το ανοιχτό πουκάμισο, η οποία όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ήταν εκτός σεναρίου, είναι διάσημη στο Διαδίκτυο και έχει εμπνεύσει αμέτρητα memes.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το παράξενο άγαλμα, άνοιξε ξανά η όρεξη των φανς για νέα σαρκαστικά σχόλια, όπως ότι μοιάζει σαν κέρινο ομοίωμα από το Μουσείο Μαντάμ Τισό που μεταλλάχτηκε και δραπέτευσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...