221
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα | φωτ. αρχείου

Στον εισαγγελέα η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη – Πώς εξηγούν την εμμονή της

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 11:21
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα
|φωτ. αρχείου

Στον εισαγγελέα η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη – Πώς εξηγούν την εμμονή της

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 11:21

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε η 55χρονη που συνελήφθη με την κατηγορία ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Η μαυροφορεμένη εντοπίστηκε στο ίδιο εμπορικό κέντρο όπου είχε «ξαναχτυπήσει» τις τρεις τελευταίες φορές (προφανώς σε αναζήτηση νέων θυμάτων) και παρά το γεγονός ότι προέβαλε σκληρή αντίσταση στους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιου Δημητρίου.

Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και της απείθειας κατ’ εξακολούθηση. Κατά την αναχώρησή της από το Α.Τ. Αγ. Δημητρίου είχε  καλυμμένο το πρόσωπό της με μια πετσέτα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά της. Η  ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ενώ απείλησε με μηνύσεις τις μητέρες που φέρεται ότι την αναγνώρισαν.

«Τα χάιδευα τα μωράκια, δεν τα ακούμπησα, εγώ δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων.

Η συλληφθείσα, ωστόσο, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς – τρεις μητέρες και έναν πατέρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 55χρονη πήγαινε από το σπίτι της στα Λιόσια στο συγκεκριμένο κέντρο των νοτίων προαστίων, όπου και εντόπιζε τα αθώα θύματά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα δρούσε τυχαία, εκμεταλλευόμενη απλώς τον συνωστισμό για να πλησιάσει τα μωράκια ενώ αυτά βρίσκονταν στην αγκαλιά των μανάδων τους και να τα τραυματίσει.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία και όσα έχει δηλώσει στους αστυνομικούς η συλληφθείσα, η πρώτη εκτίμηση των αρχών κάνει λόγο για κάποιου είδους διαστροφή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...