263
| Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2018, 18:14

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2018, 18:14

Διευκρινίσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και ημέρες και αφορά την κατοικία που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο έδωσε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, ιδιοκτήτης του εν λόγω οικήματος.

Σε επιστολή του σε ιστοσελίδα διαψεύδει πως πρόκειται για βίλα 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων και μιλά, αντίθετα, για σπίτι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, χωρίς πολυτέλειες ή πισίνα.

Προσθέτει ότι η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε είναι βίλα που εκμισθώνει άλλο άτομο, το οποίο είναι εφοπλιστής.

Οπως επισημαίνει ο κ. Μαρτίνος στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Δημότης Ανατολικής Αττικής»:

«Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,

Θανάσης Μαρτίνος»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...