220
Κάποιοι το πήραν απόφαση... | twitter.com/theknot

18/8/18, η ημερομηνία που διάλεξαν χιλιάδες Αμερικανοί για τον γάμο τους

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2018, 17:33
Κάποιοι το πήραν απόφαση...
|twitter.com/theknot

18/8/18, η ημερομηνία που διάλεξαν χιλιάδες Αμερικανοί για τον γάμο τους

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2018, 17:33

Αν τους βάζαμε όλους τους γάμους που γίνονται σήμερα στις ΗΠΑ σε ένα χάρτη θα βρίσκαμε σημάδια από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη.

Αυτό γιατί σήμερα, 18 Αυγούστου, είναι τα πιο δημοφιλές Σαββατοκύριακο για να επισφραγίσει τον έρωτά του ένα ζευγάρι.

Περίπου 30.000 ζευγάρια επέλεξαν αυτή την ημέρα. Αν μάλιστα προσθέσουμε τα έξοδα πάσης φύσεως που κάνουν νεόνυμφοι, συγγενείς και καλεσμένοι, θα δούμε ότι μέσα σε μια ημέρα θα ξοδευτούν ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Οι λόγοι της επιλογής είναι πολλοί, γράφει το Bloomberg.

Ενας είναι η παλίνδρομη ημερομηνία 18/8/18, κυρίως όμως είναι ο καιρός που είναι πλέον πιο δροσερός σε πολλές περιοχές, όχι όμως και βροχερός ή κρύος.

Το εξειδικευμένο στους γάμους μπραν The Knot αναφέρει ότι η 6η Οκτωβρίου είναι φέτος η δεύτερη δημοφιλέστερη ημερομηνία.

Κάθε γάμος υπολογίζεται ότι έχει κατά μέσο όρο 136 καλεσμένους. Ο καθένας ξοδεύει περί τα 261 δολάρια για τα ρούχα του και το δώρο, χωρίς να υπολογίζουμε τα έξοδα για το ταξίδι. Στην τελευταία περίπτωση τα έξοδα μπορεί να εκτιναχθούν σε πάνω από 900 δολάρια.

Οι περισσότεροι, δείχνει η έρευνα, προτιμούν να κάνουν ένα δώρο στο ζευγάρι, αρκετοί όμως είναι και αυτό που επιλέγουν τα μετρητά ή την επιταγή για τους νεόνυμφους.

Τα δώρα που επιλέγουν δεν εκπλήσσουν καθόλου – τα ίδια πάνω κάτω βλέπουμε και στην Ελλάδα – και είναι είδη για το νοικοκυριό, όπως μίξερ ή ηλεκτρικές σκούπες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...