184
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία αρχείου | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θύμα της ομίχλης στο «Μακεδονία» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2018, 10:16
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία αρχείου
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θύμα της ομίχλης στο «Μακεδονία» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2018, 10:16

Αλλη μία ημέρα πυκνής ομίχλης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, άλλη μία ημέρα προβλημάτων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η χαμηλή ορατότητα, σε συνδυασμό με τα έργα εξαιτίας των οποίων δεν λειτουργεί το αυτόματο βοήθημα προσγείωσης οδηγούν σε ακυρώσεις πτήσεων.

Αρκετές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο είτε γύρισαν πίσω ή προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.

Λίγη ώρα μετά τις 08:30 αναμενόταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη η πτήση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελικά ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος και ταξίδεψε οδικώς για την Πιερία όπου ήταν ο τελικός προορισμός του για προγραμματισμένη περιοδεία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου (skg-airport.gr), τα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται μετά τις 08:30, καθώς έως εκείνη την ώρα όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

263362
Ομίχλη στη Θεσσαλονίκη

Οπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Χθες Τρίτη εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» υπέστησαν ταλαιπωρία, καθώς μέχρι το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση λόγω της ομίχλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...