172
Τα αποτελέσματα επιβατών και μελών του πληρώματος αναμένονται σύντομα, όμως μπαίνουν όλοι σε καραντίνα | Facebook/Turkish Airlines

Θρίλερ με αεροσκάφος στην Αγκυρα και 17 υπόπτους για κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 13:53
Τα αποτελέσματα επιβατών και μελών του πληρώματος αναμένονται σύντομα, όμως μπαίνουν όλοι σε καραντίνα
|Facebook/Turkish Airlines

Θρίλερ με αεροσκάφος στην Αγκυρα και 17 υπόπτους για κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 13:53

Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία την Τρίτη, όταν ο υπουργός Υγείας Φαρετίν Κοτς έδωσε εντολή το αεροσκάφος της Turkish Airlines με 132 επιβάτες, αντί για την Κωνσταντινούπολη, να προσγειωθεί στην Αγκυρα.

Ολοι οι επιβαίνοντες είναι τούρκοι πολίτες οι οποίοι επέστρεφαν από την Τεχεράνη, καθώς η Τουρκία είχε κλείσει τα σύνορά της με τον Ιράν λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη Χουριέτ, 17 άτομα είναι ύποπτα περιστατικά για κορονοϊό. Ωστόσο, και οι 132 επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος θα διακομιστούν στο νοσοκομείο Zekai Tahir Burak και θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Σύμφωνα πάντα με τη Χουριέτ, αρκετοί από τους επιβάτες προέρχονται από την πόλη Κουμ του Ιράν, την πόλη η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η πηγή του κορονοϊού στη χώρα.

«Εχουν εξεταστεί όλοι και έχουν λάβει δείγματα από όλους. Δεν μπορώ να πω κάτι οριστικό. Οι επιστήμονες εξετάζουν τα δείγματα και θα έχουμε τα αποτελέσματα σε τρεις με τέσσερις ώρες» δήλωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας.

Σε βίντεο από το αεροδρόμιο έχουν καταγραφεί ασθενοφόρα να είναι παρατεταγμένα προκειμένου να παραλάβουν επιβάτες του αεροπλάνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...