338
Τα τρία κορίτσια το γλέντησαν μόλις απαλλάχτηκαν από τον εραστή τους | .

Τελικά έγιναν φιλενάδες οι τρεις ερωτικές αντίζηλοι!

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2021, 19:33
Τα τρία κορίτσια το γλέντησαν μόλις απαλλάχτηκαν από τον εραστή τους
|.

Τελικά έγιναν φιλενάδες οι τρεις ερωτικές αντίζηλοι!

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2021, 19:33

Η αιώνια ιστορία της ερωτικής απιστίας, πασπαλισμένη με ολίγη από σόσιαλ μίντια και με μπόλικη από αμερικανικό νεοφεμινισμό.

Τρεις νεαρότατες Αμερικανίδες ανακάλυψαν ότι είχαν τον ίδιο εραστή, έναν τύπο που τις απατούσε και με άλλες. Τον εκδικήθηκαν όχι μόνο πετώντας τον η καθεμιά έξω από τη ζωή της, αλλά και με μία πρωτοφανή ενέργεια: τα κορίτσια και δεν ξεμαλλιάστηκαν μεταξύ τους και έγιναν οι καλύτερες φιλενάδες. Κυρίες. Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο έβαλαν κάτω τις οικονομίες τους και αγόρασαν ρεφενέ ένα παλιό σχολικό λεωφορείο, του έβγαλαν τα καθίσματα, το ανακαίνισαν πλήρως, το εξόπλισαν με κρεβάτια και με μία κουζινίτσα και ξεκίνησαν για ένα θερινό ταξίδι στην ενδοχώρα των ΗΠΑ.

Η Μόργκαν Τάμπορ, από το Αϊντάχο, 21 Μαΐων, αμφέβαλε για την πίστη του «αρραβωνιαστικού» της. Ετσι άρχισε να ψάχνει στα σόσιαλ μίντια και βρήκε ότι ο εραστής της ήταν όντως άπιστος. Είχε διπλή ζωή ο τύπος. Πήγαινε σε άλλα πάρτι με ένα άλλο κορίτσι για να δει άλλους φίλους. Ηταν άλλος άνθρωπος, ωστόσο ο δικός της άνθρωπος.

Η Μόργκαν επικοινώνησε με την αντίζηλό της, την Αμι Ρόμπερτς από τη γειτονική Πολιτεία Γιούτα. Και τα δύο κορίτσια έμειναν άφωνες από τις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις. Ωστόσο βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν το ψάξιμο στα σόσιαλ μίντια. Εντόπισαν, λοιπόν, τα ίχνη ενός τρίτου κοριτσιού, της Μπέκα Κινγκ. Επαθαν, εννοείται, καινούργιο σοκ, όμως δεν σταμάτησαν το ψάξιμο. Και κατ’ αυτόν τον τρόπο εντόπισαν άλλες τρεις κοπέλες ερωτικές συντρόφους του εραστή τους.

Το πάθημα ήταν χοντρό και γύρευε ανταπόδοση. Μία από όλες τους του έδωσε ραντεβού και ξαφνικά εμφανίστηκαν όλες μπροστά του. Πρέπει να διασκέδασαν βλέποντας στη φάτσα του την έκπληξη και δίνοντάς του τα παπούτσια στο χέρι. Ούτε στο σινεμά τέτοια πράγματα.

Η συνέχεια ήταν καλή για τα κορίτσια. Γνωρίστηκαν μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι έχουν περισσότερα κοινά από έναν άπιστο εραστή. Ολες αγαπούν την περιπέτεια και ήθελαν να κάνουν ένα ταξίδι στην ενδοχώρα των ΗΠΑ. Ετσι συγκρότησαν παρέα δυνατή, με ισχυρό δέσιμο. Το λεωφορείο ήταν μία πραγματική εμπειρία ελεύθερης ζωής στην ύπαιθρο. Και όσα πέρασαν μαζί οι πρώην απατημένες έχουν αναρτηθεί από τις ίδιες στον λογαριασμό the.bam.bus του Instagram.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...