535
Αριστερά η Αντέλ σήμερα, και δεξιά, το 2016 όταν θεωρούνταν «υπέρβαρη» και της έλεγαν πως «πρέπει να αδυνατίσει» | CreativeProtagon

Τα κιλά της Αντέλ: «Το σώμα μου είναι δικό μου»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2020, 22:10
Αριστερά η Αντέλ σήμερα, και δεξιά, το 2016 όταν θεωρούνταν «υπέρβαρη» και της έλεγαν πως «πρέπει να αδυνατίσει»
|CreativeProtagon

Τα κιλά της Αντέλ: «Το σώμα μου είναι δικό μου»

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2020, 22:10

Τελειωμό δεν έχει το body shaming απέναντι στην Αντέλ. Η 31χρονη τραγουδίστρια έγινε διάσημη το 2008 έχοντας πολλά παραπανίσια κιλά για τα οποία την σχολίαζαν αρνητικά.

«Θα της πήγαινε να είναι πιο αδύνατη, γιατί κατά τα άλλα έχει πανέμορφο πρόσωπο», έγραφαν τότε.

Κάνουμε fast forward 12 χρόνια μετά, στο σήμερα, που η τραγουδίστρια του «Hello» και του «Skyfall» κατάφερε να χάσει πάνω από 45 κιλά κάνοντας ισορροπημένη δίαιτα και γυμναστική επί πολλούς μήνες.

Και τα αποκαλυπτήρια της «νέας Αντέλ» έγιναν πριν από μερικές ημέρες.

Η Αντέλ το 2013 παραλαμβάνοντας το Όσκαρ για το τραγούδι τίτλων της ταινίας Skyfall

Από το βρετανικό νησί Ανγκουίλα, όπου την βρήκε ο νέος χρόνος μαζί με τους διάσημους φίλους της, τον Χάρι Στάιλς και τον Τζέιμς Κόρντεν, ανέβασε μερικές φωτογραφίες που την δείχνουν… μισή.

Δημοσίευμα του αμερικανικού People, αναφέρει πως η ίδια η Aντέλ είπε σε μια φαν της που συνάντησε στις διακοπές της, πόσα κιλά έχει χάσει.

Ο λόγος για τη 19χρονη Λέξι Λάρσον, η οποία επίσης έκανε διακοπές στο νησί και τυχαία συνάντησε την Αντέλ, σε ένα εστιατόριο κοντά στο ξενοδοχείο της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Λάρσον στο περιοδικό People, μετά από σχετική ερώτηση που έκανε η 19χρονη στη διάσημη τραγουδίστρια, σχολιάζοντας το πόσο πιο αδύνατη και ανανεωμένη δείχνει, η Aντέλ της απάντησε: «I’ve lost almost 100 pοunds», δηλαδή «έχασα πάνω από 45 κιλά».

Και τώρα που αδυνάτισε όμως, δεν γλίτωσε τις αρνητικές κριτικές.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι έχει αδυνατίσει υπερβολικά λόγω της στενοχώριας για τη διάλυση του γάμου της – τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισε να χωρίσει μετά από οκτώ χρόνια γάμου από τον Σάιμον Κονέκι.

Άλλοι, ωστόσο, χρήστες του Διαδικτύου ήταν ακόμη πιο λάβροι:

«Πολύ αδύνατη φαίνεται. Μήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την υγεία της;», αναρωτήθηκε ένας.

«Όχι, όχι, η εικόνα της με σκιάζει», πρόσθεσε ένας άλλος.

Η Αντέλ με μια ντόπια θαυμάστριά της, λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά (Facebook)

Σε όλους αυτούς, η Αντέλ απαντάει ό,τι έλεγε και το 2008:

«Δεν είμαι προϊόν. Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι να κάνω με το σώμα μου. Μόνο εγώ έχω την εξουσία να παρέμβω πάνω στο κορμί μου».

Όταν το 2012 ο Καρλ Λάγκερφελντ την είχε χαρακτηρίσει «λίγο χοντρούλα», η Αντέλ του είχε ανταπαντήσει: «Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Το βάρος και τα κιλά μου δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο στην καριέρα μου».

Αυτοί που ξεφορτώθηκαν τα περιττά κιλά τους

Ο Τζον Γκούντμαν και ο Αλεκ Μπάλντουιν είναι μόνο δυο περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν μια δραστική δίαιτα για να αδυνατίσουν.

Πιο μεγάλη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Γκούντμαν, αφού κατάφερε να χάσει πάνω από 100 κιλά και έγινε… αγνώριστος.

Ο 66χρονος ηθοποιός το 2018 έχασε κάπου μεταξύ 90-100 κιλά και από 185 που ζύγιζε, πλέον έμεινε… μισός.

Αλλά και ο Μπάλντουιν έκανε μια απότομη δίαιτα προκειμένου να ξεφορτωθεί τα 15-16 επιπλέον κιλά που έλεγε πως τον βάραιναν και η εικόνα του είναι εξίσου διαφορετική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...