249
Θύελλα silly walks στην Νέα Φιλαδέλφεια | Τwitter

Τα «10 στρατιωτάκια της υπο-κριτικής τέχνης» – έτσι κατέβηκαν στην «παρέλαση» Μonty Python [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2019, 11:11
Θύελλα silly walks στην Νέα Φιλαδέλφεια
|Τwitter

Τα «10 στρατιωτάκια της υπο-κριτικής τέχνης» – έτσι κατέβηκαν στην «παρέλαση» Μonty Python [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2019, 11:11

Οι περισσότεροι τις αφορίζουν, κάνοντας λόγο για προσβολή στη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την πατρίδα, κάποιοι άλλοι χαιρέτισαν το αντιμιλιταριστικό μήνυμα που κατάφεραν τελικά να περάσουν με την «παρέλαση» αλά Μonty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια που τόσο ερέθισε, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Γιάννη Βούρου και του τοπικού μητροπολίτη (εδώ).

Τα «10 στρατιωτάκια της υπο-κριτικής τέχνης», οι δέκα κοπέλες που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από κόμματα και λοιπούς επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές της επικαιρότητας εξήγησαν γιατί παρήλασαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισήμων με αυτόν τον «ξεκούρδιστο» τρόπο.

Και τώρα σε βίντεο που αναρτηθηκε στα social media, παρουσιάζεται η προετοιμασία τους καθώς και το πώς κατάφεραν να παρεισφρήσουν στο κύριο σώμα της παρέλασης.

Τα 10 «ακούρδιστα στρατιωτάκια» της παρέλασης μιλούν τα ίδια για την παρέμβαση που έκαναν

Δείτε το βίντεο της ευρηματικής και πολυσυζητημένης παρέμβασης στην παρέλαση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας που μοιράστηκαν μαζί μας τα "10 στρατιωτάκια της υπο-κριτικής τέχνης"

Geplaatst door ΠΡΙΝ op Woensdag 30 oktober 2019

Το βίντεο με τα πλάνα της προετοιμασίας δημοσιεύθηκε μέσα από τον λογαριασμό της εφημερίδας «ΠΡΙΝ» στο Facebook.

Mε ανάρτηση στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στο πλευρό των κοριτσιών, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως η παρέμβασή τους αυτή δεν ήταν διόλου προσβλητική.

«Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης.

»Δεν υπάρχει καμία προσβολή. Οι στρατιωτικού τύπου παρελάσεις αποτελούν μία αναχρονιστική παράδοση, που πρέπει να καταργηθεί. Στο βαθμό όμως που γίνονται, θα πρέπει να μας θυμίζουν τους αγώνες για την Δημοκρατία, την Ελευθερία, για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

»Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης», αναφέρεται στην ανάρτηση των Νεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...