218
Ο πρίγκιπας Χάρι στην τελευταία του επίσημη εμφάνιση πριν από την αναχώρησή του από το Λονδίνο, με τον Μπόρις Τζόνσον, στη διάσκεψη με τους ηγέτες των αφρικανικών χωρών | REUTERS

Στον Καναδά ο Χάρι για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 11:49
Ο πρίγκιπας Χάρι στην τελευταία του επίσημη εμφάνιση πριν από την αναχώρησή του από το Λονδίνο, με τον Μπόρις Τζόνσον, στη διάσκεψη με τους ηγέτες των αφρικανικών χωρών
|REUTERS

Στον Καναδά ο Χάρι για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 11:49

Στον Καναδά έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή με την οικογένειά του, μακριά πλέον από την ασφυκτική αγκαλιά της βασιλικής οικογένειας και τα αδηφάγα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Χάρι προσγειώθηκε στο Βανκούβερ λίγες μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τον πατέρα του, Κάρολο, και τον αδελφό του, Γουίλιαμ.

Η Μέγκαν βρίσκεται ήδη στον Καναδά από τις 10 Ιανουαρίου μαζί με τον γιο τους, Αρτσι.

Η εφημερίδα «Daily Mail» έγραψε ότι ο Χάρι προσγειώθηκε στο Βανκούβερ με την πτήση 85 της British Airways, που απογειώθηκε από το Χίθροου το απόγευμα της Δευτέρας.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του που τον δείχνει να φοράει τζιν, έναν μπλε σκούφο και να κρατάει ένα σακίδιο πλάτης, να κατεβαίνει από το αεροσκάφος συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο Χάρι βγαίνει από το μικρό αεροσκάφος που τον μετέφερε στη Βικτόρια από το Βανκούβερ

Ενα αυτοκίνητο τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου για να τον μεταφέρει σε άλλο αεροσκάφος με προορισμό την Βικτόρια, όπου το ζευγάρι με τον γιο τους είχαν περάσει τους δύο τελευταίους μήνες.

Η Μέγκαν είχε θεαθεί νωρίτερα με τον Aρτσι αγκαλιά να περπατά στη φύση και να βγάζει βόλτα δύο σκυλιά, στη γειτονιά όπου θα μείνει η οικογένεια. Την ακολουθούσαν δύο άνδρες της προσωπικής της φρουράς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...