222
Η 49χρονη κατά τη μεταγωγή της στα δικαστήρια το μεσημέρι της Παρασκευής | INTIMEnews

Στον εισαγγελέα η μητέρα-«κατήγορος» των self tests

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2021, 13:20
Η 49χρονη κατά τη μεταγωγή της στα δικαστήρια το μεσημέρι της Παρασκευής
|INTIMEnews

Στον εισαγγελέα η μητέρα-«κατήγορος» των self tests

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2021, 13:20

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η 49χρονη μητέρα του μαθητή στο 1 ΓΕΛ Ευόσμου, η οποία καλούσε (εδώ) σε κινητοποιήσεις κατά της χρήσης self test για την είσοδο των μαθητών στα σχολεία.

Η 49χρονη συνελήφθη την Πέμπτη (εδώ) στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης (εδώ) για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή και σήμερα ήρθε η ώρα της απολογίας της στον εισαγγελέα.

Η μητέρα, η οποία αρνείτο πεισματικά να κάνει το παιδί της self test, είχε κάνει μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου επειδή δεν επέτρεψε την είσοδο του γιου της στην τάξη χωρίς τεστ.

Κατά τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης φώναξε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο: «Για τα παιδιά μας τα κάνουμε όλα».

Στο πλευρό της συλληφθείσας βρέθηκε ολιγομελής ομάδα που αυτοαποκαλείται «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν μάλιστα τους άλλους παρευρισκόμενους να βγάλουν τις μάσκες (καθώς κατά την άποψή τους είναι και αυτή αντισυνταγματική). Με την επέμβαση της Αστυνομίας, που έκανε συστάσεις για τήρηση των μέτρων Covid, το περιστατικό έλαβε τέλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...