234
(φωτογραφία αρχείου) | Στεφάνου Στέλιος / InTimeNews

Συνελήφθη 55χρονη που φέρεται να «χαράκωνε» βρέφη στα Νότια Προάστια

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 23:39
(φωτογραφία αρχείου) | Στεφάνου Στέλιος / InTimeNews

Συνελήφθη 55χρονη που φέρεται να «χαράκωνε» βρέφη στα Νότια Προάστια

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2018, 23:39

Πανικός είχε προκληθεί στα νότια προάστια μετά από καταγγελίες πως μια γυναίκα «χαρακώνει» μωρά σε χέρια και πόδια.

Αρχικά την είδηση μετέδωσε το protothema.gr, ωστόσο οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το protothema «τρεις μητέρες τα μωρά των οποίων ‘’χαρακώθηκαν’’ πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, περνούσαν διαδοχικά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Αγίου Δημητρίου προκειμένου να καταθέσουν την απίστευτη ιστορία τους. Την ίδια σχεδόν ώρα οι άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου ενημέρωναν την Αστυνομία ότι η ξανθιά γυναίκα που είχε προκαλέσει κακό στα μωρά βρισκόταν στα χέρια τους.

Η γυναίκα βόλταρε για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν κάτι παραπάνω από αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στη συνέχεια στο τμήμα όπου και την αναγνώρισαν οι μητέρες, ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα: «Πέσαμε σε αγγέλους», λέει μία από τις μαμάδες και συνεχίζει: «Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…».

Από την πλευρά της Αστυνομίας επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει προσαγωγή γυναίκας που χαρακτηρίζεται ως ύποπτη σχετικά με την ίδια υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News