167
Ηρθε τελικά η στιγμή που το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα εκδήλωνε στη στήριξή του στον πρώην σύντροφο Λαφαζάνη | INTIMEnews

Στο πλευρό του Λαφαζάνη ο ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 14:15
Ηρθε τελικά η στιγμή που το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα εκδήλωνε στη στήριξή του στον πρώην σύντροφο Λαφαζάνη
|INTIMEnews

Στο πλευρό του Λαφαζάνη ο ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 14:15

Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τον πρώην συνοδοιπόρο και νυν σκληρό επικριτή της κυβέρνησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη. Με αφορμή μάλιστα την κλήση του γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας στην Κρατική Ασφάλεια για… «εξηγήσεις», η Κουμουνδούρου πήρε και θέση υπέρ των κινητοποιήσεων για τους πλειστηριασμούς που εν τω μεταξύ έχει δρομολογήσει και επιτείνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαφαζάνης κλήθηκε από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για παροχή εξηγήσεων, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για τη δράση του κατά των πλειστηριασμών.

Η Κουμουνδούρου ωστόσο χαρακτηρίζει αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση.

«Η κλήση του γραμματέα της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις», αναγνωρίζεται στη σχετική ανακοίνωση. «Είναι αδιανόητο», τονίζεται, «να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...