262
|

Λεβέντης: Αν δεν ζητήσει συγγνώμη ο Σαρίδης, φεύγει από το κόμμα

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 13:31

Λεβέντης: Αν δεν ζητήσει συγγνώμη ο Σαρίδης, φεύγει από το κόμμα

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 13:31

Μια δύσκολη ημέρα ξεκίνησε για τον Βασίλη Λεβέντη, η ημέρα της πολυαναμενόμενης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ενωσης Κεντρώων στην οποία θα αποφασιστεί εάν ο Γιάννης Σαρίδης θα παραμείνει βουλευτής του κόμματος ή θα γίνει ο τέταρτος που θα ανεξαρτητοποιηθεί (μετά τους Καρρά, Μεγαλοοικονόμου και Κατσιαντώνη).

Ο κ. Λεβέντης έχει ήδη καταγγείλει σχέδιο εξόντωσής του, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σαρίδη ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα της Κ.Ο. και παρέπεμψε στη συνεδρίαση του οργάνου απειλώντας με ανεξαρτητοποίηση.

Εισερχόμενος στην αίθουσα της συνεδρίασης ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε εξοργισμένος με τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης «Περιμένω από τον κ. Σαρίδη να ζητήσει συγγνώμη» είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων στους δημοσιογράφους, για να συμπληρώσει: «Ο Καβαδέλλας έκανε μια ανοησία. Ζήτησε συγγνώμη και έχει ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεσή μου. Ο Σαρίδης βγήκε σε όλα τα κανάλια».

Οταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί εάν ο κ. Σαρίδης δεν ζητήσει συγγνώμη απάντησε: «Θα δούμε, και μάλλον ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του».

Αφορμή για την κρίση με τον κ. Σαρίδη και τις απειλές του περί ανεξαρτητοποίησης ήταν ως γνωστόν η συμπεριφορά του Δημήτρη Καβαδέλλα, βουλευτή Αττικής, ο οποίος προ δύο εβδομάδων είχε κάνει φασαρία επειδή του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο για να εισέλθει στους χώρους της 83ης ΔΕΘ και είχε καταγγείλει δημοσίως τη διοίκηση της Εκθεσης. Ο κ. Σαρίδης υπογράμμισε ότι περίμενε μια επίσημη καταδίκη της συμπεριφοράς του κ. Καβαδέλλα από την ηγεσία του κόμματος, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του που αυτό δεν συνέβη και για αυτό όπως εξήγησε αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...