374
Ο Στινγκ παραμένει δημιουργικός και ανήσυχος στα 67 του | EPA/Zoltan Balogh

Στινγκ: «Το είδωλό μου είναι η Σερ»

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2019, 07:40
Ο Στινγκ παραμένει δημιουργικός και ανήσυχος στα 67 του
|EPA/Zoltan Balogh

Στινγκ: «Το είδωλό μου είναι η Σερ»

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2019, 07:40

Ο Στινγκ στα 67 του, συμπεριφέρεται σα να είναι 20 – παρατηρεί η Repubblica. Ονειρεύεται και, σε μεγάλο βαθμό πραγματοποιεί, το κόνσεπτ μίας ατέρμονης περιοδείας, στο πλαίσιο της οποίας, τη μία βδομάδα βρίσκεται στο Μιλάνο και την επόμενη στο Λας Βέγκας.

Στο Λας Βέγκας άλλωστε, θα βρεθεί το 2020, δοκιμάζοντας μία εντελώς διαφορετική πτυχή του στο Caesars Palace, στο διάσημο ξενοδοχείο και καζίνο. Οταν λοιπόν είσαι ο Στινγκ και έχεις γνωρίσει τόσες δόξες, έρχεται ένα σημείο στην πλούσια ζωή και συναρπαστική καριέρα σου, που έχεις την ανάγκη να σπάσεις όλες τις νόρμες, να παίξεις, να ξαφνιάσεις, να πειραματιστείς.

«Μου αρέσει ιδέα του να αλλάζω πολλά διαφορετικά κοστούμια, σε κάθε τραγούδι να φοράω και ένα διαφορετικό. Η Σερ είναι το είδωλό μου, θέλω πολύ να της μοιάσω στο Λας Βέγκας» λέει με το γνωστό βρετανικό του χιούμορ ο Στινγκ, κάτι μας λέει όμως, ότι αυτή η εύθυμη νότα στις κουβέντες του, δεν θα απέχει πολύ από τις πραγματικές του εμφανίσεις.

Αλλωστε, εκεί έχουν τραγουδήσει στο παρελθόν σταρ όπως οι Φρανκ Σινάτρα, Ελβις Πρίσλεϊ, Σελίν Ντιόν, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζένιφερ Λόπεζ και φυσικά, η Σερ.

Οσο για τις προσωπικές ιστορίες των θαυμαστών του, με τις οποίες έχουν συνδέσει μερικά από τα πιο διάσημα τραγούδια του, πάντα τον συγκινούν: «Ενας Ιταλός μου είχε πει κάποτε ότι αγαπήθηκε με τη σύζυγό του, ακούγοντας μαζί το τραγούδι μου “Every breathe you take”. Και ένας άλλος, αρκετά χρόνια πριν, μου είχε πει ότι το “Fields of gold” ήταν η μουσική επένδυση στην κηδεία του θείου του. Συνηθίζεις να ταυτίζεις τη μουσική σου με τις αντιδράσεις του κόσμου που έρχεται στις συναυλίες σου, υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι που βιώνουν τα τραγούδια με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ως μέρος της καθημερινότητάς τους, τα κάνουν δικά τους».

Τα μελλοντικά του δισκογραφικά σχέδια, τον βρίσκουν επίσης να θέλει να πειραματιστεί με πλούσιο ανέκδοτο υλικό που έχει στη διάθεσή του: «Η αλήθεια είναι ότι για καλή μου τύχη η φωνή μου δεν έχει αλλάξει, δεν έχει αλλοιωθεί. Εχει όμως διαφοροποιηθεί η ικανότητά μου στη σύνθεση. Οταν ήμουν νεότερος, έγραφα περισσότερο με το ένστικτο και είχα μεγαλύτερη ενέργεια. Τώρα η πείρα, μπαίνει πολύ συχνά εμπόδιο στο αρχικό μου ένστικτο».

Δηλώνει απογοητευμένος με τον κόσμο γύρω του, νιώθει ότι δεν κατανοεί πολλά από όσα συμβαίνουν. Παραμένει πολιτικοποιημένος, αλλά και απορημένος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...