178
Η Γουίντουρ στο Met Gala τον περασμένο Μάιο | REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Στη Vogue «για πάντα» θα μείνει η Αννα Γουίντουρ

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 14:47
Η Γουίντουρ στο Met Gala τον περασμένο Μάιο
|REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Στη Vogue «για πάντα» θα μείνει η Αννα Γουίντουρ

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 14:47

Χρόνια τώρα η Αννα Γουίντουρ είναι ταυτισμένη με την αμερικανική έκδοση της Vogue, της βίβλου της μόδας.

Ταυτισμένη μεταφορικά, στο μυαλό των αναγνωστών, αλλά πλέον θα είναι και κυριολεκτικά, καθώς η μητρική εταιρεία δηλώνει ότι η Γουίντουρ θα μείνει στο τιμόνι του περιοδικού για πάντα.

Είναι ένα «εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο με επιρροή που είναι πέρα από κάθε μέτρηση. Δέχτηκε να εργαστεί μαζί μου επ’αόριστο στο ρόλο της σαν διευθύντρια της Vogue και στην καλλιτεχνική διεύθυνση της Conde Nast», έγραψε χωρίς να φείδεται καλών λόγων ο επικεφαλής της εκδοτικής εταιρείας Μπομπ Σάουερμπεργκ.

Η Conde Nast με τον τρόπο αυτό διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την εκδότρια να αποχωρεί μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο περιοδικό.

Εδώ και εβδομάδες κυκλοφορούσαν εικασίες ότι η διευθύντρια της Vogue είτε θα παραιτηθεί είτε θα παραμεριστεί από το περιοδικό, γράφει το Reuters.

Η 68χρόνη σήμερα Γουίντουρ που διαμορφώνει τις τάσεις της μόδας είναι μάλλον συντηρητική με τις αλλαγές στο δικό της στιλ. Μαύρα γυαλιά, καρέ μαλλιά και απόμακρο ύφος το οποίο απέδωσε με επιτυχία η Μέριλ Στριπ στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada», ρόλος που βασίστηκε στην παρουσία της Γουίντουρ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News