363
Ο 66χρονος Ντέιβιντ Χάσελχοφ με την εκλεκτή της καρδιάς του, 38χρονη Χέιλι Ρόμπερτς | EPA/CARSTEN KOALL

Ο «Ιππότης της ασφάλτου» γαμπρός για τρίτη φορά

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 13:55
Ο 66χρονος Ντέιβιντ Χάσελχοφ με την εκλεκτή της καρδιάς του, 38χρονη Χέιλι Ρόμπερτς
|EPA/CARSTEN KOALL

Ο «Ιππότης της ασφάλτου» γαμπρός για τρίτη φορά

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 13:55

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά των 80s, «Ο Ιππότης της Ασφάλτου»: εκεί ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, με τη βοήθεια ενός μαύρου αυτοκινήτου με ανθρώπινη φωνή, του «ΚΙΤΤ», καταδίωκε κακοποιούς και έμπλεκε σε δύσκολες και περιπετειώδεις υποθέσεις.

KITT
Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ ως «Ιππότης της ασφάλτου» το 1982 (IMDB)

Και ύστερα, ήρθε η πιο φωτογενής δεκαετία των 90s κι εκεί ο ίδιος ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε μία άλλη αξιομνημόνευτη σειρά, το «Baywatch». Εκεί ήταν επικεφαλής μίας ναυαγοσωστικής ομάδας, μέλος της οποίας ήταν και η Πάμερα Αντερσον, φορώντας εκείνο το καυτό, κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό.

bay
Ναυαγοσώστης στο «Baywatch» (IMDB)

Ο Χάσελχοφ, γοητευτικότατος και ακμαιότατος στα 66 του χρόνια, αποφάσισε και παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Η εκλεκτή της καρδιάς του, είναι η 38χρονη Ουαλή Χέιλι Ρόμπερτς και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην πανέμορφη Απουλία της Νότιας Ιταλίας.

epa05999693 US actor/castmember David Hasselhoff (R) kisses his partner US model Hayley Roberts (L) as they pose during a photocall for 'Baywatch' in Berlin, Germany, 30 May 2017. The movie will open in German theaters on 01 June. EPA/CARSTEN KOALL
EPA/CARSTEN KOALL

Παρούσες ήταν και οι δύο κόρες του ηθοποιού, η 28χρονη Τέιλορ και η 25χρονη Χέιλι. Ο μήνας του μέλιτος έχει προορισμό τις εξωτικές Μαλδίβες, ενώ ο Χάσελχοφ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της κατά τη διάρκεια ενός πικ-νικ σε παραλία του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, όταν η Χέιλι εντόπισε τον Ντέιβιντ σε ξενοδοχείο στο Κάρντιφ της Ουαλίας-από όπου η ίδια κατάγεται- και τον πλησίασε για να του ζητήσει αυτόγραφο. Εκείνη του ζήτησε μία υπογεγραμμένη φωτογραφία του κι εκείνος για αντάλλαγμα, της ζήτησε το τηλέφωνό της!

Είναι η τρίτη φορά που ο Χάσελχοφ ντύνεται γαμπρός, ενώ όπως λέει, «όταν την πρωτοείδα σκέφτηκα ότι με ένα τέτοιο κορίτσι θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου».

Οταν η νεόνυμφη Ρόμπερτς ρωτήθηκε για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους, απάντησε: «δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να είμαι με κάποιον που αγαπάω, από φόβο για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον». Και είναι ομολογουμένως ένα πολύ ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...