440
O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποχωρώντας από την Ευελπίδων | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Σοκάρει η απολογία του πιλότου: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2021, 19:52
O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποχωρώντας από την Ευελπίδων
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Σοκάρει η απολογία του πιλότου: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2021, 19:52

Δήλωσε μετανιωμένος αλλά εμφανίστηκε κυνικός. Ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προανακριτική του ομολογία ζήτησε συγγνώμη για το αποτρόπαιο έγκλημα και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν τα δικαιολογεί», ανέφερε.

«Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού» ισχυρίστηκε για την Καρολάιν ενώ σε άλλο σημείο της απολογίας του ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος υποστήριξε πως το βράδυ του φόνου οι δυο τους είχαν καυγαδίσει. Και συνέχισε λέγοντας:

«Την τελευταία φορά που ανέβηκα με τη μικρή στην αγκαλιά μου η Καρολάιν προσπαθούσε να κοιμηθεί. Πήγα λοιπόν και έβαλα την μικρή δίπλα της για να κοιμηθούμε όλοι μαζί. Άφησα την Λυδία, η Καρολάιν άνοιξε τα μάτια της άρχισε να μου φωνάζει επειδή της έφερα τη μικρή και δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Η μικρή ξύπνησε. Τότε η Καρολάιν πάνω στα νεύρα της έπιασε το μωρό με τα δυο της χέρια και το πέταξε με δύναμη μέσα στο λίκνο. Λέγοντας κάτι του στυλ “σου είπα ότι δεν την θέλω εδώ”. Πήρα αγκαλιά το μωρό και είπα στην Καρολάιν είσαι με τα καλά σου; Χτυπάς τη μικρή και αυτή μου απάντησε κάτι του στυλ “ότι γουστάρω θα κάνω, ότι θέλω θα κάνω”.

«Την κρατούσα σφιχτά μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται»

«Το σκεφτόμουν και έλεγα από μέσα μου αν το έκανε αυτό τώρα που είμαι και εγώ μπροστά, αν λείπω, τι θα της κάνει, θα την σκοτώσει; Αυτό δεν μπορούσε να μου φύγει από το μυαλό. Ανέβηκα ακόμη μία φορά στην κρεβατοκάμαρα για να κάνω μία τελευταία προσπάθεια. Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε: “Όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω”. Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί».

Ο κατηγορούμενος μίλησε με λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 20χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του:

«Τιναζόταν το πρόσωπο της, ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κουνούσα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Τέλος, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος είπε: «Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...