223
Η Λιάνα Κανέλλη, κάτω δεξιά, στις δηλώσεις της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ | ΥouTube/ΕΡΤ

Αντιδράσεις για τη δήλωση της Λιάνας Κανέλλη περί «one night stand» στο Α.Τ. Ομονοίας

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2022, 11:48
Η Λιάνα Κανέλλη, κάτω δεξιά, στις δηλώσεις της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ
|ΥouTube/ΕΡΤ

Αντιδράσεις για τη δήλωση της Λιάνας Κανέλλη περί «one night stand» στο Α.Τ. Ομονοίας

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2022, 11:48

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «one night stand» που χρησιμοποίησε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ (αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους).

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» η βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε επί λέξει: «Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται -σ.σ το κτίριο που στεγάζει το Α.Τ. Ομονοίας- ως ξενοδοχείο για μιας νύχτας ερωτική συνεύρεση, one night stand το λέει η νεολαία, θα έπρεπε να απασχολεί την Αστυνομία και το Τμήμα, δεν είναι δουλειά δικιά μας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού».

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η δήλωση έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά από εκείνη του συνηγόρου των δύο αστυνομικών, Αλέξη Κούγια, ότι η καταγγέλλουσα «ικανοποίησε απλώς μία φαντασίωσή της» και ότι οι δύο άνδρες της ΔΙΑΣ δεν πρόκειται να απομακρυνθούν από το Σώμα.

Στη δική τους εκδοχή, υπενθυμίζεται, οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό υποστήριξαν ότι η 19χρονη τούς περίμενε έξω από το Α.Τ.

«Μας περίμενε όταν γυρίσαμε, σε διπλανή καφετέρια. Οταν επιστρέψαμε εκείνη μας ζήτησε να την ξεναγήσουμε στο αστυνομικό τμήμα», φέρονται να είπαν στην απολογία τους και προς επίρρωση των ισχυρισμών τους επικαλέστηκαν μηνύματα SMS που αντάλλαξε εκείνο το βράδυ η 19χρονη με έναν εξ αυτών και μία φίλη της.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...