138
Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου καθώς και δύο συγγενών του (Φωτ. αρχείου) | InTime News / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2023, 16:33
Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου καθώς και δύο συγγενών του (Φωτ. αρχείου)
|InTime News / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2023, 16:33

Δύο τραυματίες από συμπλοκή έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύονται χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 33χρονο αστυνομικό, ο οποίος βρίσκονταν στο μπαρ εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία. και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο πατέρας του αστυνομικού δούλευε στο μπαρ και φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σ’ αυτόν και την παρέα του 26χρονου.

Ο αστυνομικός, βλέποντας τον καυγά, έσπευσε για να βοηθήσει τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά στον αντίχειρα από τον 26χρονο.

Στην προσπάθειά του να απωθήσει και να ακινητοποιήσει τον 26χρονο, ο αστυνομικός τον πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου καθώς και δύο συγγενών του, 28 και 22 χρόνων, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε κατά την έρευνα, έφεραν μαζί τους μαχαίρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...