223
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς | Δελτίο Τύπου/ND

Ραντεβού Μητσοτάκη – Ρουσόπουλου ανήμερα της επετείου νίκης του Καραμανλή

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 14:08
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
|Δελτίο Τύπου/ND

Ραντεβού Μητσοτάκη – Ρουσόπουλου ανήμερα της επετείου νίκης του Καραμανλή

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 14:08

Είχε αναγγελθεί εδώ και εβδομάδες αλλά απέμενε η εικονογράφηση: ένα ραντεβού του Θόδωρου Ρουσόπουλου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου –επί Κώστα Καραμανλή, που συμπτωματικά ή όχι εξελέγη στην πρωθυπουργία τέτοια μέρα πριν 15 χρόνια, 7 Μαρτίου του 2004– με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Πέμπτη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς προτού ο κ. Μητσοτάκης αναχωρήσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και οριστικοποίησαν ότι ο κ. Ρουσόπουλος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Μετά τη συνάντησή τους, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι «η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι παρόρμηση της στιγμής, ούτε προσωπικό στοίχημα, αλλά συνειδητή επιλογή».

«Συστρατεύομαι», πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος, «στην πολιτική αλλαγή που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ελπίδα που δίνει στην πατρίδα μας. Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού. Στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία. Δουλειές για περισσότερους Έλληνες. Να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Σεβασμός στην αξιοπρέπεια όσων πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή και έφτασαν σήμερα να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι». 

«Η πολιτική αλλαγή είναι στα χέρια μας» κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου αργότερα την Πέμπτη θα μιλήσει στη σχολή Fletcher του φημισμένου Πανεπιστημίου Ταφτς στη Βοστώνη ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με επενδυτές στη Νέα Υόρκη και θα παραχωρήσει συνέντευξη στο CNN.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...