173
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης | Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πυρά Φίλη για το τηλεφώνημα Πολάκη: «Να ερευνηθεί πώς έγινε η ηχογράφηση»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2019, 11:55
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης
|Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πυρά Φίλη για το τηλεφώνημα Πολάκη: «Να ερευνηθεί πώς έγινε η ηχογράφηση»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2019, 11:55

Πρέπει να ερευνηθεί πώς έγινε η ηχογράφηση του τηλεφωνήματος του Παύλου Πολάκη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, επισήμανε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στον ΘΕΜΑ 104,6 υπογράμμισε: «Δεν ξέρω πώς έγινε, να ερευνηθεί. Δεν είναι στο δικό μου χαρακτήρα να ηχογραφώ κανέναν. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Δεν καλύπτω κανένα, θα ερευνηθεί».

Επισήμανε πάντως ότι «δεν δείχνει να υπάρχει κάτι το μεμπτό από τον διάλογο που διάβασα».

Σχετικά με το δάνειο των 100.000 ευρώ από την Attica Bank, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν είναι ο κ. Πολάκης ο μόνος που έχει πάρει δάνειο, είδα στελέχη ΝΔ-ΚΙΝΑΛ να έχουν πάρει πολλαπλάσια δάνεια».

Εθεσε μάλιστα ο κ. Φίλης σειρά ερωτημάτων για την περίπτωση του Παύλου Πολάκη: «Είναι ηθικό; Ποια ανηθικότητα διέπραξε; Το πήρε με πλάτες ότι είναι υπουργός; Δεν έδωσε εγγυήσεις; Δεν πρέπει να πάρει δάνειο κάποιος που έχει εγγυήσεις αποπληρωμής; Θα αρχίσουμε να ενοχοποιούμε ανθρώπους που παίρνουν δάνειο;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...