198
Φωτογραφία αρχείου | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποτάμι για δεύτερο γύρο: «Oλοι στις κάλπες την Κυριακή»

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 22:49
Φωτογραφία αρχείου | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποτάμι για δεύτερο γύρο: «Oλοι στις κάλπες την Κυριακή»

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 22:49

Μετά τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων του Ποταμιού την Τρίτη, αποφασίστηκε η «γραμμή» για μεγάλη συμμετοχή και στη «μάχη» μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Νίκου Ανδρουλάκη.

«Το Ποτάμι καλεί τους 210.505 πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου να δώσουν το παρών στις κάλπες και στις 19 Νοεμβρίου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Η χώρα έχει ανάγκη από μια τολμηρή πρόταση αλλαγής από ένα νέο φορέα που θα καλύπτει και θα εκπροσωπεί φιλελεύθερους, προοδευτικούς, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστερούς, οικολόγους» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος», σημειώνει ακόμη το Ποτάμι και καταλήγει: «Ο νικητής των εκλογών πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική που αναπτύχθηκε στον προοδευτικό χώρο» τονίζεται και προστίθεται ότι η δυναμική του εγχειρήματος πρέπει να θεωρηθεί και ως απάντηση στην ανερμάτιστη λαϊκίστικη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Σύγχυση με Δανέλλη: Θα έπρεπε να αποφευχθεί ο β’ γύρος

Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί σύγχυση με τη θέση του κ. Δανέλλη για ακύρωση του δεύτερου γύρου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha 989, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, παραδέχθηκε πως το ποσοστό που πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν αρκετά χαμηλό και υπαινίχθηκε πως ομοίως χαμηλό είναι κι αυτό που συγκέντρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Είπε δε πως ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην οδηγήσει τη διαδικασία σε επαναληπτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...