187
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Γεννηματά - Καμίνη το απόγευμα της Τρίτης στη Χαρ. Τρικούπη. Υπό το «βλέμμα» του Ανδρέα πάντα... | Aris Oikonomou/SOOC

Γιώργος Καμίνης για τον δεύτερο γύρο: «Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους»

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 20:15
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Γεννηματά - Καμίνη το απόγευμα της Τρίτης στη Χαρ. Τρικούπη. Υπό το «βλέμμα» του Ανδρέα πάντα...
|Aris Oikonomou/SOOC

Γιώργος Καμίνης για τον δεύτερο γύρο: «Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους»

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 20:15

«Ηρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ηταν μια πολύ καλή συνάντηση. Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί -κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό- η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο».

Αυτό σημείωσε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καμίνης κατά την επίσκεψή του στη Φώφη Γεννηματά προκειμένου να της δώσει τα συγχαρητήριά του για το αποτέλεσμα που επέτυχε κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών στην Κεντροαριστερά.

«Εθεσα στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής», συνέχισε ο δήμαρχος Αθηναίων και προσέθεσε:

«Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατό. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζί, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος».

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δημοσιογράφος: «Θα υποστηρίξετε την κυρία Γεννηματά;».

Γιώργος Καμίνης: «Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους».