395
Ο Παύλος Πολάκης με τον Αντώνη Σρόιτερ στη συνέντευξη για την τηλεόραση του Alpha | YouTube

Πολάκης: Ο Παπαδημούλης έχει πλούσια γυναίκα και τα λεφτά τα έφερε νόμιμα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2020, 11:52
Ο Παύλος Πολάκης με τον Αντώνη Σρόιτερ στη συνέντευξη για την τηλεόραση του Alpha
|YouTube

Πολάκης: Ο Παπαδημούλης έχει πλούσια γυναίκα και τα λεφτά τα έφερε νόμιμα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2020, 11:52

Χείμαρρος για μία ακόμη φορά ο «αψύς Σφακιανός» Παύλος Πολάκης, έβαλε πλάτη στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη για τις real estate επενδύσεις του (εδώ) και τη συνεργασία του με ΜΚΟ για τη φιλοξενία προσφύγων-μεταναστών.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Αlpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δήλωσε καλυμμένος από τις απαντήσεις που έχει δώσει για το ζήτημα ο κ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ειπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τσοχατζόπουλο. Και από τον Παπαντωνίου, όλους αυτούς που πλούτισαν από την πολιτική, από τότε ήταν πιο πλούσιος γιατί είχε 25 χρόνια μηχανικός, γιατί είχε πλούσια γυναίκα. Είπε ότι είχε εισοδήματα και η γυναίκα του και αυτός από τις ευρωβουλευτικές του θητείες, τα έφερε νομίμως και όχι μέσω off shore. Δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι σε υπεράκτιες εταιρίες ο κ. Παπαδημούλης» .

«Αγόρασε 8 ακίνητα όχι από πλειστηριασμούς που ψέματα είπανε, έτσι; Με κάλυψε η απάντησή του και προφανώς εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω γύρω με όλα αυτά που γίνονται με τα 125 ακίνητα του ενός», θέλησε να επισημάνει επί της υπερασπίσεως του «συντρόφου» Παπαδημούλη.

«Δεν θα ξεπλύνω τα κόμματα τους πολιτικούς γόνους τις πολιτικές οικογένειες ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ και οι οποίοι βρίσκονται με αμύθητες περιουσίες ή που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί ή ενός μέσου επιπέδου και βγαίνουν με αμύθητα πλούτη επειδή αγόρασε με νόμιμα φορολογημένα και με αγορά 8 διαμερίσματα ο Παπαδημούλης που ήταν 25 χρόνια μηχανικός, είχε πλούσια γυναίκα και τα ‘φερε όλα καθαρά νόμιμα και φορολογημένα. Εντάξει; δεν μπαίνει αυτή η ζυγαριά. Μην τρελαθούμε κιόλας!» κατέληξε στην σχετική αναφορά του ο Παύλος Πολάκης, επαναλαμβάνοντας το επιχείρημα ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης ήταν τυχερός που παντρεύτηκε πλούσια γυναίκα…

Ο υπερασπιστικός λόγος του κ. Πολάκη έδειξε να ικανοποιεί δεόντως τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που τον ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Twitter:

«Καθαρή απάντηση από τον σύντροφο Πολάκη, τον ευχαριστώ», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης, για τη θερμή στήριξη του πρώην υπουργού στο πρόσωπό του.

Στη συνέντευξή του ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε επίσης απειλές κατά της οικογένειάς του: «έπαιρναν τη γυναίκα μου τηλέφωνο και της έλεγαν πως ‘θα σου στείλουμε τον άνδρα σου χωρίς κεφάλι’. Επαιρναν τηλέφωνο τις κόρες μου και τους έλεγαν πως ‘θα παίζουμε μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά σας’», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...