190
Καλαμάτα, 10 Ιουλίου 2018: Ο Αντρέα Ανιέλι (στο μέσο με το γαλάζιο πουκάμισο) περιχαρής δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις τελικές υπογραφές στη μεταγραφή του καλοκαιριού | Twitter

Ποιο Τορίνο; Οι υπογραφές για Ρονάλντο έπεσαν στην Καλαμάτα!

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2018, 10:22
Καλαμάτα, 10 Ιουλίου 2018: Ο Αντρέα Ανιέλι (στο μέσο με το γαλάζιο πουκάμισο) περιχαρής δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις τελικές υπογραφές στη μεταγραφή του καλοκαιριού
|Twitter

Ποιο Τορίνο; Οι υπογραφές για Ρονάλντο έπεσαν στην Καλαμάτα!

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2018, 10:22

Η συμφωνία για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είχε κλείσει εδώ και μέρες. Οι υπογραφές όμως, όπως είχε προαναγγελθεί, έπεσαν την Τρίτη, 10 Ιουλίου. Ολοι περίμεναν τον CR7 να διακόψει -έστω και για λίγο- τις διακοπές του στην Πύλο και το Costa Navarino για να μεταβεί στο Τορίνο, προκειμένου να υπογράψει το «βασιλικό» του συμβόλαιο με τη «Vecchia Signora».

Οι υπογραφές τελικά έπεσαν, αλλά όχι στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε, καθώς ο ιδιοκτήτης της Γιούβε,  Αντρέα Ανιέλι, ήταν αυτός που ταξίδεψε εσπευσμένα από το αεροδρόμιο της Πίζα στην Καλαμάτα όπου τον περίμενε για το μεγάλο ραντεβού ο πορτογάλος σούπερ σταρ.

aNIELI1

Η συνάντηση των 360 εκατ. ευρώ (σ.σ. τόσο είναι το συνολικό κόστος της μετακίνησης του Ρονάλντο από τη Μαδρίτη στο Τορίνο) απαθανατίστηκε και στον φωτογραφικό φακό, με τον Ανιέλι να ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον νέο σούπερ σταρ της ομάδας του και τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες. Από τη γιορτινή ατμόσφαιρα για το κλείσιμο του deal του καλοκαιριού, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι σαμπάνιες (φωτ. κάτω).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...