586
Η Σάρλμπι Ντιν στο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο | EPA/Guillaume Horcajuelo/ POOL

Πέθανε στα 32 της η ηθοποιός Σάρλμπι Ντιν, πρωταγωνίστρια στο «Τρίγωνο της θλίψης»

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2022, 15:23
Η Σάρλμπι Ντιν στο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο
|EPA/Guillaume Horcajuelo/ POOL

Πέθανε στα 32 της η ηθοποιός Σάρλμπι Ντιν, πρωταγωνίστρια στο «Τρίγωνο της θλίψης»

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2022, 15:23

Θλίψη στον κινηματογραφικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 32 ετών, της νοτιοαφρικανής ηθοποιού και μοντέλου Σάρλμπι Ντιν.

Η Ντιν πρωταγωνίστησε στην «ελληνική» σάτιρα «Το τρίγωνο της θλίψης», του σκηνοθέτη Ρούμπεν Εστλουντ, που γυρίστηκε στη Χιλιαδού της Εύβοιας στη διάρκεια της πανδημίας, και τον Μάιο κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Μάλιστα, την Δευτέρα, είναι προγραμματισμένη η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας σε παραλία της Χιλιαδούς, παρουσία του σκηνοθέτη.

Μοντέλο και φιλόδοξη ηθοποιός με συμμετοχές σε σχετικά άγνωστες ταινίες («Spud» του 2010, «Death Race 3: Inferno» του 2013, «Blood in the Water» του 2016, «Don’t Sleep» του 2017 και «Porthole» του 2018) και πιο γνωστή της προϋπηρεσία στους δύο κύκλους του «Black Lightning» του CW, η Σάρλμπι Ντιν πέθανε την Τρίτη στη Νέα Υόρκη, από μια «ξαφνική ασθένεια», σύμφωνα με ανακοίνωση των εκπροσώπων της.

Η Σάρλμπι Ντιν, στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο – EPA/CLEMENS BILAN

Πριν τον θρίαμβο της ταινίας, είχε δηλώσει πανευτυχής που με τον πρώτο της σημαντικό ρόλο είχε φτάσει στις Κάννες, λέγοντας ότι και μόνο αυτό τής ήταν αρκετό και ένιωθε σαν να είχε ήδη κερδίσει ένα βραβείο.

Βρετανοί και αμερικανοί κριτικοί που είχαν επαινέσει την ερμηνεία της στην ταινία, την αποχαιρέτησαν εκφράζοντας τη θλίψη τους, και τονίζοντας ότι η καριέρα της που τώρα ξεκινούσε, ήταν πολλά υποσχόμενη.

Η προβολή που ήταν από πριν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στη Χιλιαδού, είναι μια διοργάνωση της Feelgood Entertainment, του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Heretic, της εταιρίας παραγωγής για την ελληνική πλευρά της ταινίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Charlbi Dean (@charlbi143)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...