492
Ο Ντάνιελ Κρεγκ φορά τον ειδικό μάρσιπο και βγαίνει στον έξω κόσμο μαζί με το νεογέννητο κοριτσάκι του | Twitter

Πειράζει που ο «Τζέιμς Μποντ» κουβαλά τη νεογέννητη κόρη του;

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 17:00
Ο Ντάνιελ Κρεγκ φορά τον ειδικό μάρσιπο και βγαίνει στον έξω κόσμο μαζί με το νεογέννητο κοριτσάκι του
|Twitter

Πειράζει που ο «Τζέιμς Μποντ» κουβαλά τη νεογέννητη κόρη του;

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 17:00

Η είδηση ότι ο διάσημος «Τζέιμς Μποντ» Ντάνιελ Κρεγκ και η βρετανίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις επρόκειτο να γίνουν γονείς, ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες του 2018, καθώς η Βάις είναι 48 ετών. Πριν από δώδεκα χρόνια, είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί, τον Χένρι, από την τότε σχέση της με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι. Και τώρα, ήρθε η ώρα να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα ως σύζυγος Ντάνιελ Κρεγκ, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Φαίνεται όμως πως στην εποχή των social media, στην οποία τίποτα δεν μένει ασχολίαστο, ακόμη και μία τόσο τρυφερή εικόνα όπως αυτή ενός μπαμπά που φοράει τον ειδικό μάρσιπο και βγαίνει βόλτα με το νεογέννητο παιδί του, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κακόγουστης σάτιρας.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, ο βρετανός τηλεπαρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, γνωστός για τις κατά καιρούς εριστικές δηλώσεις του, αμφισβήτησε δημοσίως τον ανδρισμό του Ντάνιελ Κρεγκ επειδή φορούσε μάρσιπο, προκαλώντας την οργή πολλών μπαμπάδων που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον διάσημο ηθοποιό.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του Good Morning Britain δημοσίευσε στο Twitter την φωτογραφία του Ντάνιελ Κρεγκ με τον μάρσιπο με σχόλιο «Αχ 007… όχι κι εσύ;!!!», συνοδεύοντάς το με τα hashtags #papoose, μία λέξη που προέρχεται από την κουλτούρα των Ινδιάνων και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρουν στην πλάτη τα παιδιά τους, και #emasculatedBond, που σε ελεύθερη μετάφραση παραπέμπει σε «ευνουχισμένος Μποντ».

Τα σχόλια του για τον 50χρονο ηθοποιό, του οποίου η κόρη είναι μόλις λίγων εβδομάδων, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις και δεκάδες χρήστες, ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Κρις Εβανς, επιτέθηκαν στον παρουσιαστή για τις απόψεις του σχετικά με την έννοια του ανδρισμού και της πατρότητας.

«Πρέπει πραγματικά να είσαι τόσο ανασφαλής με τον δικό σου ανδρισμό για να σε ενδιαφέρει πώς μεταφέρει κάποιος άλλος άνδρας το παιδί του. Οποιοσδήποτε χάνει τον χρόνο του ζυγίζοντας τον ανδρισμό είναι τρομοκρατημένος μέσα του», σχολίασε ο Κρις Εβανς.

Την ίδια στιγμή, πάρα πολλοί μπαμπάδες έσπευσαν επίσης να υπερασπιστούν τον Ντάνιελ Κρεγκ, εξαπολύοντας επίθεση προς τον Πιρς Μόργκαν, και δημοσίευσαν δικές τους φωτογραφίες να φορούν μάρσιπο, κουβαλώντας στοργικά τα παιδιά τους.

Ενα από τα πιο εύστοχα σχόλια κατά του Μόργκαν, ήταν το εξής: «Η γυναίκα μου κουβαλούσε μέσα της τον γιο μας επί 37 εβδομάδες. Εγώ τον κουβαλάω με υπερηφάνεια κάνοντας βόλτες στη γειτονιά».

Παρά τον σάλο, ο Πιρς Μόργκαν δεν ανακάλεσε στο ελάχιστο το σχόλιό του. «Απλώς μισώ τους μάρσιπους. Ξέρω πως το εξαγριωμένο Twitter προσπαθεί κάνοντάς μου μπούλινγκ να με αναγκάσει να μου αρέσουν, αλλά έχουν αποτύχει παταγωδώς», δήλωσε ο ίδιος. Ο παρουσιαστής μπήκε μάλιστα στη διαδικασία να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, επιστρατεύοντας επιχειρήματα όπως «γι’ αυτό οι άντρες έχουν χέρια» και πως το κάνουν επειδή τους αναγκάζουν οι γυναίκες τους. Επίσης δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Ντουέιν Τζόνσον να έχει αγκαλιά την κόρη του, κι όχι μέσα σε μάρσιπο και μία του Μοχάμεντ Αλι.

Ατιμο πράγμα τα στερεότυπα. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι ο Τζέιμς Μποντ έχει κολλημένο στο χέρι το dry Martini του. Κι αν ξαφνικά αντικαταστήσει το ποτό με το μπιμπερό, κάποιοι ανασφαλείς, θα αμφισβητήσουν ξαφνικά τον ανδρισμό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...