234
Το νέο σήμα των ΚΕΠ έκανε πρεμιέρα σε εκδήλωση στα Τρίκαλα | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρουσιάστηκε το νέο σήμα των ΚΕΠ

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 16:50
Το νέο σήμα των ΚΕΠ έκανε πρεμιέρα σε εκδήλωση στα Τρίκαλα
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρουσιάστηκε το νέο σήμα των ΚΕΠ

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 16:50

Tο νέο σήμα των ΚΕΠ παρουσιάστηκε την Παρασκευή στα Τρίκαλα από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, από το ΚΕΠ του τοπικού δήμου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος και ο γενικός γραμματέας Λεωνίδας Χριστόπουλος.

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε πως τα ΚΕΠ προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στους Έλληνες και για αυτό το υπουργείο βρίσκεται σε μια προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε για τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στα Τρίκαλα.

Ο κ. Πιερρακάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισκέπτεται τα Τρίκαλα στο πλαίσιο των έξυπνων πόλεων που σχεδιάζει το υπουργείο για το σύνολο της Επικράτειας, συνολικού ύψους 320 εκατ. ευρώ για τους 332 δήμους της χώρας, και να δει πώς τα Τρίκαλα που έχουν εφαρμόσει μια σειρά από έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις μπορούν να δώσουν πολλά και ενδιαφέροντα μαθήματα.

Επισήμανε ακόμη ότι αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο είναι «η πολύ μεγάλη διάθεση για καινοτομία, για αλλαγή, για νέες πρωτοβουλίες που έχει ο δήμαρχος και η δημοτική ομάδα και (βλέπουμε) το πόσο τις έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, το πόσο τις έχουν αγκαλιάσει οι δημότες. Από τη διανομή φαρμάκων με drone ως τη φιλοσοφία του να μετράς».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «τα Τρίκαλα μετράνε και αυτό είναι κάτι το οποίο έπρεπε να το κάνει όλη η χώρα. Η Ελλάδα πρέπει να μετρά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...