178
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παπαχριστόπουλος: «Αρχοντας ο Καμμένος, να μην ποινικοποιούμε τον πλούτο»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 15:54
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παπαχριστόπουλος: «Αρχοντας ο Καμμένος, να μην ποινικοποιούμε τον πλούτο»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 15:54

Το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Αμυνας στο Μονακό έγινε για να ξεσκάσει από το βαρύ του πρόγραμμα, είπε λίγο-πολύ ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 την Παρασκευή, ο βουλευτής είπε για τον υπουργό, αλλά και πρόεδρό του στο κόμμα, ότι «το σπίτι του δεν τον έβλεπε, ξημεροβραδιαζόταν στα στρατόπεδα. Αποφάσισε να πάει ένα ιδιωτικό ταξίδι στο Μονακό. Δεν είναι έγκλημα αυτό».

Τόνισε ακόμη ότι «αν θέλουν να ποινικοποιήσουν τον πλούτο, τι να πω, κάνουν λάθος».

Χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «άρχοντα» και πρόσθεσε ότι «έχει ένα κτίριο στη Συγγρού που θα μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια και το έχει παραχωρήσει στο κόμμα».

Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό δεν με εκφράζουν. Αυτά τα θέματα λύνονται με τη λογική και με βάση το συμφέρον της χώρας».

Τέλος, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών και  διευκρίνισε ότι τον εκφράζουν οι απόψεις που διατυπώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακόμη ανέφερε ότι τελεί εν αναμονή της συνολικής συμφωνίας και απορρίπτει τις καταγγελίες για προδοσία και άλλες ακρότητες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...