152
Σιγή και στο χωριό του Εβρου για τον επί σειρά ετών άγριο βιασμό των δύο κοριτσιών από τον πατριό τους | Twitter

Πατριός βίαζε τις θετές κόρες του και ζώα – Καταδικάστηκε αλλά τον άφησαν ελεύθερο!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 13:25
Σιγή και στο χωριό του Εβρου για τον επί σειρά ετών άγριο βιασμό των δύο κοριτσιών από τον πατριό τους
|Twitter

Πατριός βίαζε τις θετές κόρες του και ζώα – Καταδικάστηκε αλλά τον άφησαν ελεύθερο!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 13:25

Η αποτρόπαια υπόθεση της Λέρου έδωσε το έναυσμα για να έρθουν στο φως της δημοσιότητας και άλλα παρόμοια περιστατικά με θύματα ανυπεράσπιστα παιδιά στα χέρια (και στις αρρωστημένες ορέξεις) των κηδεμόνων τους.

Η νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων έρχεται από χωριό του Εβρου κοντά στην Αλεξανδρούπολη όπου και πάλι όλοι γνώριζαν, αλλά κανείς δεν μιλούσε στην κλειστή τοπική κοινωνία.

Πρωταγωνιστής ένας αδίστακτος πατριός που επί σειρά ετών βίαζε τις ανήλικες θετές κόρες του. Δεν εξαντλούσε ωστόσο τις σεξουαλικές του ορέξεις μόνο στα δύο άτυχα κορίτσια, αλλά και σε ζώα που διατηρούσε στο αγρόκτημά του!

Η απίστευτη υπόθεση έφθασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες μετά τις καταγγελίες των θυμάτων (όταν είχαν πια ενηλικιωθεί) και την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε.

Ο πατριός παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη και τελικά καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών, καθώς δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Οι δικαστές ωστόσο έδωσαν ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...