172
|

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Εφήβων στο Πόλο

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 19:16

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Εφήβων στο Πόλο

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 19:16

Μία ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο επιτυχιών της ελληνικής υδατοσφαίρισης έγραψαν οι Εφηβοι του Δημήτρη Κραβαρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας επικρατώντας  με 9-8 των Ισπανών έπειτα από μεγάλη εμφάνιση.

Έναν χρόνο μετά το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής πόλο Νέων ανδρών στο παγκόσμιο της Κροατίας και λίγες μέρες μετά το ασημένιο της Εθνικής ομάδας Γυναικών στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, η Εθνική Εφήβων ανέβασε στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου το ελληνικό πόλο.

Η ελληνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 4-1 μετέτρεψε το 3-3 της πρώτης περιόδου σε 7-4, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Οι Ισπανοί μείωσαν στην τρίτη περίοδο τη διαφορά στα δύο γκολ και ακόμη περισσότερο στην τελευταία (8-9), αλλά η Εθνική ομάδα άντεξε και πήρε την τεράστια νίκη.

Κορυφαίος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Καλογερόπουλος με 3 γκολ

Ισπανία – Ελλάδα τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-4, 3-2, 0-1

Η σύνθεση της «χρυσής» ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη: Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης 1, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός 1, Χαλυβόπουλος Ιπ., Πάτερος, Παπανικολάου 1, Δήμου 1, Μανθογιάννης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...