200
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ | Youtube

Πάγκαλος: Του πιάσανε τον κ… του Τσίπρα στην Τουρκία

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2019, 12:02
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ
|Youtube

Πάγκαλος: Του πιάσανε τον κ… του Τσίπρα στην Τουρκία

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2019, 12:02

Λάβρος για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αγκυρα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, κρίνοντας πως ο Ερντογάν και οι επιτελείς του έκαναν ό,τι ήθελαν, βάζοντας τα πάντα στην ατζέντα της συνάντησης και επιδεικνύοντας πρωτοφανή περιφρόνηση προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

«(…) Δεν έβαλαν μόνο τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα… Του έπιασαν τον κώλο οι Τούρκοι κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες», σχολίασε με το γνωστό χειμαρρώδες στυλ του και στάθηκε ιδιαίτερα στην ενέργεια του Ερντογάν να επικηρύξει τους Οκτώ ώρες πριν από την άφιξη του έλληνα Πρωθυπουργού στην τουρκική πρωτεύουσα.

Είναι σαν να λένε ότι «υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στην ελληνική πλευρά», παρατήρησε και τόνισε ότι κανονικά ο Πρωθυπουργός «θα έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τινάξει τα πάντα στον αέρα, εφόσον ο άλλος μας περιφρονεί συνολικά ως λαό, αφού θεωρεί ότι υπάρχουν χαφιέδες και προδότες ανάμεσα στους Έλληνες».

Γνώστης των ελληνοτουρκικών από τη διαδρομή του στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε τέλος, ότι την επίσκεψη αυτή την είχε ανάγκη μόνο η Τουρκία λόγω της διεθνούς απομόνωσής της, και γι΄αυτό θα «έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά», κάτι όμως που δεν έγινε με ευθύνη αυτών που την οργάνωσαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...