442
Η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Πατούλης στην πρώτη μετεκλογική συνάντησή τους ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι | IntimeNews

Οταν η Δούρου συνάντησε τον Πατούλη: «Θα συνεργαστούμε…»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 19:49
Η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Πατούλης στην πρώτη μετεκλογική συνάντησή τους ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι
|IntimeNews

Οταν η Δούρου συνάντησε τον Πατούλη: «Θα συνεργαστούμε…»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 19:49

Πριν από λίγες ημέρες η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Πατούλης ήταν δύο άνθρωποι που καθημερινά εκτόξευαν πυρά ο ένας εναντίον του άλλου. Βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο βέβαια, η σφοδρή αντιπαράθεση ίσως «βόλευε» και τους δύο στις εκστρατείες τους.

Ομως οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 πέρασαν στη Ιστορία, και ο Γιώργος Πατούλης εξελέγη νέος περιφερειάρχης Αττικής.

Και κάπως έτσι ήρθε και η πρώτη συνάντηση της απερχόμενης περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, στα γραφεία της Περιφέρειας. «Σε θετικό κλίμα και με συνισταμένη την “αμοιβαία συνεργασία για το καλό των πολιτών”» σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τη συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας περίπου, δρομολογήθηκαν τα πρώτα βήματα της συνεργασίας η οποία θα ξεκινήσει άμεσα σε γραφεία εντός της Περιφέρειας – τα διέθεσε η κυρία Δούρου για την καλύτερη ενημέρωση των συνεργατών του κ. Πατούλη, ώστε την 1η Σεπτεμβρίου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του φορέα της ΤΑ. Είτε για να συνεχιστεί το έργο που έχει δρομολογηθεί είτε για ό,τι άλλο απαιτηθεί «μέσα από τη σύνθεση να πραγματοποιήσουμε», όπως σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Εξάλλου, στη συνεννόηση και στη σύνθεση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο –«ως προϋπόθεση για τον κοινό στόχο: το όφελος των πολιτών»– την οποία επιβάλλει η απλή αναλογική, εστίασε στη δήλωση της αμέσως μετά τη συνάντηση η κυρία Δούρου λέγοντας συγκεκριμένα:

«Η απλή αναλογική, ως μία δημοκρατική τομή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση, συνθέσεις, συνεργασία. Καλωσορίσαμε σήμερα τον κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του σε μία πρώτη εθιμοτυπική, εν αρχή, συνάντηση προκειμένου, όπως είπα και το βράδυ των εκλογών, να μη χρειαστεί για τα τεράστια προβλήματα των συμπολιτών μας, εδώ στην Περιφέρεια Αττικής, να περιμένουμε την ημερολογιακή αλλαγή. Η Δύναμη Ζωής που έχω την τιμή να προΐσταμαι είναι μία περιφερειακή παράταξη που δεν περίμενε τις νομοθετικές αλλαγές και την απλή αναλογική. Έχει δώσει διαπιστευτήρια σύνθεσης, συνεννόησης και συνεργασίας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας ξεκινάμε για το επόμενο χρονικό διάστημα μία συνεργασία που αντίπαλο θα έχει τα προβλήματα των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στη συνάντηση με τη Ρένα Δούρου την ευχαρίστησε «για την πάρα πολύ φιλόξενη διάθεση» η οποία, όπως είπε, θα συνεχιστεί για το καλό της Αττικής και των πολιτών της». Στάση η οποία, όπως σημείωσε ο κ. Πατούλης, «μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για να λύσουμε τα προβλήματα της Αττικής. Επίσης να συνεχιστεί ό,τι έχει ξεκινήσει με ορθολογικό τρόπο και να πραγματοποιήσουμε ό,τι άλλο πρέπει, μέσα από τη σύνθεση.

»Νομίζω, ότι η Αυτοδιοίκηση μπορεί και θα δώσει λύσεις γιατί πάνω από όλα αυτό που προέχει είναι το συμφέρον των πολιτών και προφανώς η ανάπτυξη της χώρας και της Αττικής μας. Συνεχίζουμε» ολοκλήρωσε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης.