341
Ο Παύλος Πολάκης φέρνει δυο γύρες. Πίσω του ο υμνητής του, Σταμάτης Κραουνάκης | Facebook

«Ολοι σας και μόνος μου»: ξέδωσε ο Πολάκης με βαρύ ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2019, 11:02
Ο Παύλος Πολάκης φέρνει δυο γύρες. Πίσω του ο υμνητής του, Σταμάτης Κραουνάκης
|Facebook

«Ολοι σας και μόνος μου»: ξέδωσε ο Πολάκης με βαρύ ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2019, 11:02

Πιεσμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και το ασφυκτικό πρέσινγκ των εκπροσώπων του Τύπου που τον ζάλισαν με τις ερωτήσεις τους, ο Παύλος Πολάκης είπε να ξεσκάσει με μία βραδινή έξοδο. Και ποια καλύτερη επιλογή από το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο άνθρωπος δηλαδή που στήριξε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας όσο κανείς άλλος ακόμη και στις χειρότερες στιγμές της δημόσιας παρουσίας του.

«Ολοι σας και μόνος μου» είχε πει στους δημοσιογράφους και τα «αφεντικά» τους ο βαρύς και ασήκωτος Παύλος Πολάκης (βίντεο κάτω), τελικά όμως δεν ήταν μόνος, αφού ο γνωστός τραγουδοποιός βγήκε λίγες ώρες αργότερα να τον υπερασπιστεί και να πει ότι τον «καραγουστάρει με τρέλα».

«Δεν με χαλάει τίποτα, τον καραγουστάρω με τρέλα, σε όποιο κόμμα και να ήταν, εκτός της Χρυσής Αυγής θα τον ψήφιζα (…) μου αρέσει η στάση του, αυτό που εσείς σιχαίνεστε εγώ το επικροτώ», είχε δηλώσει στον «Θέμα FM 104,6» ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Οπως ήταν φυσικό, ο Παύλος Πολάκης δεν θα μπορούσε να μην πει έστω ένα «ευχαριστώ» στον καλλιτέχνη για τα θερμά του λόγια και το Σαββατόβραδο πήρε την παρέα του και «τα έσπασε» πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο κ. Κραουνάκης με τους συνεργάτες του.

Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις "Γραμμές"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zaterdag 2 februari 2019

«Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπάρων»… », έγραψε κάτω από το βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος (για να στερήσει και την… «αποκάλυψη» από τους αγαπημένους του δημοσιογράφους).

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε το «όλοι σας και μόνος μου» στην πίστα με τον βαρύ και ασήκωτο Πολάκη να χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο με το τσιγαράκι στο στόμα, υπό τους ήχους (ποιου άλλου) του άσματος «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου»! Σε ρόλο κλακαδόρου, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Ετσι για να σκάσουν οι εχθροί μας», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη νέα του ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας που εντυπωσίασε πάντως με τις φιγούρες που έκανε στην πίστα.

Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zaterdag 2 februari 2019

Οχι, ο Κραουνάκης δεν επανέλαβε από το μικρόφωνο το αμίμητο «αυτό που εσείς σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ» που είχε εκστομίσει στη ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον Παύλο Πολάκη που «μιλά τη γλώσσα της αλήθειας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...