307
»Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Οικονόμου: Ο «Χουντίνι» Τσίπρας τελείωσε οριστικά – Ολοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2022, 16:11
»Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Οικονόμου: Ο «Χουντίνι» Τσίπρας τελείωσε οριστικά – Ολοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2022, 16:11

Από τη Νίκαια όπου περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και του ΦΠΑ για τα βασικά είδη διατροφής στον κατώτατο συντελεστή, και βεβαίως εκλογές, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να του απαντά ότι η εποχή που παρουσιαζόταν ως «Χουντίνι της πολιτικής», με μαγικές και εύκολες λύσεις για όλα -πόσω μάλλον για την ακρίβεια- έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων.

»Οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνησή μας παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών.

»Εχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

»Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε όσα είπε νωρίτερα κατά την περιοδεία του στη Νίκαια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του να βγουν από την προστασία των γραφείων τους, από τη γυάλα που είναι κλεισμένοι, και να περπατήσουν μία μέρα σε μία λαϊκή περιοχή. Να μιλήσουν με τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, με τον απλό κόσμο», συνέστησε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας την κυβέρνηση να  πάψει να παριστάνει «τον τροχονόμο των καρτέλ» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Και για μία ακόμη φορά επανέλαβε το αίτημα του για άμεση προσφυγή στις κάλπες και τη λαϊκή ετυμηγορία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...