494
Στιγμιότυπο από ντοκιμαντέρ του BBC με θέμα τις ρωσίδες πόρνες. Σύμφωνα με φήμες ο νέος αμερικανός πρόεδρος είχε πονηρές συνευρέσεις το 2013 στη Μόσχα | youtube

Ο Πούτιν, ο Τραμπ και «οι ρωσίδες πόρνες που είναι οι καλύτερες στον κόσμο…»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2017, 15:40
Στιγμιότυπο από ντοκιμαντέρ του BBC με θέμα τις ρωσίδες πόρνες. Σύμφωνα με φήμες ο νέος αμερικανός πρόεδρος είχε πονηρές συνευρέσεις το 2013 στη Μόσχα
|youtube

Ο Πούτιν, ο Τραμπ και «οι ρωσίδες πόρνες που είναι οι καλύτερες στον κόσμο…»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2017, 15:40

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι δεν πιστεύει πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συνευρέθηκε με πόρνες στη Ρωσία, όταν επισκέφθηκε τη χώρα το 2013. Και πρόσθεσε ότι θεωρεί τις κατηγορίες αυτές μέρος μιας εκστρατείας υπονόμευσης του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ.

«Πρόκειται για προφανή κατασκευάσματα», ήταν η ακριβής διατύπωση που χρησιμοποίησε ο ρώσος πρόεδρος, μιλώντας επίσημα σε δημοσιογράφους στο Κρεμλίνο, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. «Εκείνοι οι οποίοι διαδίδουν ψεύδη σαν αυτά που κυκλοφορούν τώρα εναντίον του νέου προέδρου των ΗΠΑ, εκείνοι που τα επινοούν και τα χρησιμοποιούν στην πολιτική μάχη, είναι χειρότεροι από τις πόρνες, επειδή δεν έχουν κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό».

2017-01-17T184105Z_1_MTZGRQED1HXT8SKN_RTRFIPP_0_USA-TRUMP-PUTIN
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξη Τύπου στο Κρεμλίνο, στις 17 Ιανουαρίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν πιστεύει πως ο Ντόναλντ Τραμπ όρμησε μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με ρωσίδες πόρνες (REUTERS/Sergei Ilnitsky/Pool)

Ο κ. Πούτιν, υπενθύμισε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν αναμειγμένος με την πολιτική όταν είχε επισκεφθεί τη Μόσχα το 2013 και ότι, τότε, οι ρώσοι αξιωματούχοι δεν ήταν ενήμεροι για τις πολιτικές φιλοδοξίες του. «Είναι απόλυτη ανοησία το να πιστεύει κανείς ότι οι ρωσικές υπηρεσίες Ασφαλείας παρακολουθούν κάθε αμερικανό δισεκατομμυριούχο», είπε ο ρώσος πρόεδρος.

Το Κρεμλίνο έχει ήδη αρνηθεί ότι έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε ταπεινωτικό υλικό για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό συνέβη αμέσως μετά την πληροφόρηση που δέχθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία η Ρωσία έχει στην κατοχή της επικίνδυνες προσωπικές πληροφορίες για τον ίδιο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη Τύπου την 11η Ιανουαρίου, επιτέθηκε σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, για ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματά τους σύμφωνα με τα οποία οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατέχουν προσωπικές πληροφορίες για τον ίδιο και για τη Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με τα πιο πάνω δημοσιεύματα, υποτιθέμενος στόχος της Ρωσίας ήταν να αλλάξει την πολιτική των ΗΠΑ απέναντί της, ακόμη και εκβιάζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό τουλάχιστον, όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, περιέχεται στα υπομνήματα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών προς τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και προς τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε after party μετά τα καλλιστεία για την εκλογή της Μις Υφήλιος στη Μόσχα το 2013. Τότε ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας διαγωνισμών ομορφιάς και δεν είχε ακόμη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την πολιτική (Stoyan Vassev/Reuters)

Ο νέος αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε για τελευταία φορά στη Μόσχα το 2013 στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, ο οποίος του ανήκε επιχειρηματικά. Σύμφωνα με tweet που ανάρτησε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Ιούνιο, ήθελε πολύ να παρευρεθεί στα καλλιστεία ο ρώσος πρόεδρος, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεγάλο παιδί και, δεύτερον, έχει ασχοληθεί με διαγωνισμούς ομορφιάς για πολλά χρόνια και έχει συναντήσει τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στους δημοσιογράφους στο Κρεμλίνο. «Θεωρώ απίθανο να έσπευσε σε κάποιο ξενοδοχείο για να συνευρεθεί με κορίτσια ελευθερίων ηθών – παρότι τα δικά μας είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα στον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...