142
Στιγμιότυπο από την επίδειξη του Christian Dior κατά την οποία ακούστηκε το ρεμίξ του τραγουδιού της Λένας Πλάτωνος | youtube

Οι «Μάγισσες» της Λένας Πλάτωνος στην επίδειξη του Dior στο Παρίσι [video]

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2016, 11:04
Στιγμιότυπο από την επίδειξη του Christian Dior κατά την οποία ακούστηκε το ρεμίξ του τραγουδιού της Λένας Πλάτωνος
|youtube

Οι «Μάγισσες» της Λένας Πλάτωνος στην επίδειξη του Dior στο Παρίσι [video]

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2016, 11:04

Ασύμμετρα μεταξωτά μαντό, διαφανή μακριά φορέματα με βαριά κεντήματα στους ώμους, και η μουσική της Λένας Πλάτωνος κυριάρχησαν στην επίδειξη του οίκου Christian Dior στο Παρίσι.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη και ευχάριστη για τους αφοσιωμένους φίλους της μουσικής της Λένας Πλάτωνος. Όπως εντόπισε πρώτο το popaganda, το τραγούδι «Μάγισσες» που διασκεύασαν Red Axes από το Ισραήλ ήταν αυτό που ακούστηκε στην εβδομάδα μόδας για τη σεζόν Ανοιξη/Καλοκαίρι 2016 στο Παρίσι.

Μετά το τέταρτο λεπτό, κατά κύματα ακούγεται η φωνή της Λένας Πλάτωνος καθώς τραγουδά, για παράδειγμα «και θα θυμάσαι/ πως μια γυναίκα θα σ’ αγαπήσει/ όποιος και νά `σαι». Εχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Γκάλοπ» όπου ανήκει το συγκεκριμένο τραγούδι που απέκτησε νέα, διεθνή ζωή χάρη στο ρεμίξ των Red Axes. Πρόκειται για ένα ντουέτο από το Ισραήλ,  τους Dori Sadnovik και Niv Arzi με τις σαφείς new wave και πανκ επιρροές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...