205
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γηπεδάκι που κάρφωσε για πρώτη φορά... | Nick Paleologos / SOOC

Οι Αντετοκούνμπο ιδρύουν ακαδημία μπάσκετ για άπορα παιδιά

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2019, 12:51
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γηπεδάκι που κάρφωσε για πρώτη φορά...
|Nick Paleologos / SOOC

Οι Αντετοκούνμπο ιδρύουν ακαδημία μπάσκετ για άπορα παιδιά

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2019, 12:51

Ηταν μία ιδιαίτερη στιγμή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με τα αδέρφια του στην γειτονιά όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, στα Σεπόλια. Και αυτή η ιδιαίτερη στιγμή συνοδεύτηκε από μία σπουδαία πρωτοβουλία ενδεικτική του ήθους αυτών των παιδιών.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια του πάρτι που στήθηκε στα Σεπόλια, ανακοίνωσαν πως θα ιδρύσουν τη δική τους ακαδημία μπάσκετ.

Η «Antetokounbros Academy» όπως θα ονομάζεται, θα έχει ως προτεραιότητα τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Αυτός είναι ένας τρόπος να δώσουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ να φτάσουν εκεί που μπορούν χωρίς το οικονομικό να αποτελεί εμπόδιο στην εξέλιξή τους. Να διεκδικήσουν δηλαδή, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες την εκπλήρωση του ονείρου τους. Ενα όνειρο που πραγματοποίησε ο Giannis χωρίς τις ιδανικές συνθήκες.

Στην διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια ανακοινώθηκε πως ήδη συγκεντρώθηκαν 25.000 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις.

«Είναι φανταστικά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν αυτό; Ανατριχιάζω με αυτό που συμβαίνει σήμερα Όσα κι αν καταφέρεις, το θέμα είναι να μη ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Θέλω πάντα να ξεκινώ από τα Σεπόλια. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος» σχολίασε ο MVP του NBA που αποθεώθηκε από το κοινό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...