239
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Χρυσοχοΐδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 16:09
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Χρυσοχοΐδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 16:09

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών». Με αυτά τα λόγια απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε μια δηκτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ρωτούσε «αν συνεχίζει ο υπουργός να επιτελεί τα καθήκοντά του» παρατηρώντας ότι «είναι εξαφανισμένος».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε:

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».

Νωρίτερα, συνεχίζοντας μια αντιπολίτευση με διαβρωτικά χαρακτηριστικά, την ώρα που η χώρα δίνει μάχη με τις πυρκαγιές, η Κουμουνδούρου είχε βγάλει ανακοίνωση επειδή ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως τα τελευταία 24ωρα:

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά. Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο.

»Ολο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος. Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;

»Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News