368
Σύντομα ο Κριστιάνο Τζούνιορ, ο επτάχρονος γιος του πορτογάλου άσου, θα αποκτήσει δίδυμα αδερφάκια | Twitter/Cristiano

Ο Ρονάλντο «περιμένει» δίδυμα από παρένθετη μητέρα

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2017, 17:48
Σύντομα ο Κριστιάνο Τζούνιορ, ο επτάχρονος γιος του πορτογάλου άσου, θα αποκτήσει δίδυμα αδερφάκια
|Twitter/Cristiano

Ο Ρονάλντο «περιμένει» δίδυμα από παρένθετη μητέρα

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2017, 17:48

Εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες πλήθαιναν, ωστόσο η πλευρά του πορτογάλου άσου ούτε επιβεβαίωνε ούτε διέψευδε τα δημοσιεύματα. Η βρετανική εφημερίδα Sun, σε σημερινό της δημοσίευμα (Κυριακή), αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, επικαλούμενη άτομο από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Η οικογένεια του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης θα μεγαλώσει μάλιστα κατά δύο μέλη, καθώς θα γίνει πατέρας δίδυμων αγοριών!

C6s7UWfVoAANK2n
Ο Ρονάλντο με τον επτάχρονο γιο του. Στα δεξιά η 23χρονη σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκες (Reuters)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μητέρα των παιδιών δεν θα είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αλλά μια παρένθετη μητέρα από τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Ο Ρονάλντο έχει ήδη έναν γιο ηλικίας επτά ετών, τον Κριστιάνο Τζούνιορ, που γεννήθηκε το 2010. Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι ο πρώτος του γιος ήρθε στον κόσμο από παρένθετη μητέρα, ενώ έκαναν λόγο για μυθική αμοιβή της. Ωστόσο τα στοιχεία της παραμένουν επιμελώς άγνωστα έως σήμερα.

2889508.main_image
Κριστιάνο Ρονάλντο και Κριστιάνο Τζούνιορ ποζάρουν με πετσέτες και μυστηριώδες (;) βλέμμα (Twitter/Cristiano)

Οταν γεννήθηκε ο μικρός Κριστιάνο, ο άσος της Ρεάλ είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνω ότι πρόσφατα έγινα πατέρας. Οπως συμφωνήσαμε με τη μητέρα του -η οποία προτιμά να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της- ο γιος μου θα βρίσκεται αποκλειστικά υπό τη δική μου κηδεμονία. Δεν θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες και ελπίζω όλοι να σεβαστείτε την επιθυμία μας».

«Ο Κριστιάνο και η οικογένειά του ανυπομονούν για τα νέα μέλη της οικογένειας. Ο ίδιος θέλει πάντα να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο έχει μιλήσει σε συγγενείς και φίλους για τη χαρά του για τον ερχομό των μωρών», ανέφερε πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον, σύμφωνα με την Sun.

C37fZRfWEAIH2fI
Ο Ρονάλντο με τη μητέρα του Ντολόρες και τον επτάχρονο γιο του, στα 32α γενέθλιά τον περασμένο Φεβρουάριο (Twitter/Cristiano)

Μετά τη γέννησή τους, τα παιδιά θα μεταφερθούν στην έπαυλή του στη Μαδρίτη, όπου το μεγάλωμά τους θα αναλάβει η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες, όπως ακριβώς συνέβη και με τον επτάχρονο Κριστιάνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...