159
Ο πορτορικανός ράπερ Daddy Yankee που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το χιτ «Despacito» | EPA/GIOVANNI HERNANDEZ

Ο ράπερ του Despacito έπεσε θύμα ληστείας από σωσία του

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 18:17
Ο πορτορικανός ράπερ Daddy Yankee που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το χιτ «Despacito»
|EPA/GIOVANNI HERNANDEZ

Ο ράπερ του Despacito έπεσε θύμα ληστείας από σωσία του

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 18:17

Θύμα ληστείας έπεσε ο ράπερ του διάσημου χιτ «Despacito» που ακόμη βουίζει στα αυτιά μας από το περσινό καλοκαίρι, Daddy Yankee, στην Ισπανία. Του έκλεψαν κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι χρυσές αλυσίδες, τα διαμάντια και τα άλλα πολυτελή κοσμήματα εκλάπησαν από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο διάσημος τραγουδιστής, καθώς κάνει καλοκαιρινή περιοδεία.

Ο Daddy Yankee δεν βρισκόταν στο ξενοδοχείο κι έτσι ένας άνδρας, ο οποίος προφανώς παρακολουθούσε τις κινήσεις του, παριστάνοντας ότι είναι ο ίδιος, κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους και τελικά να μπει στο δωμάτιό του- όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με σχετικό tweet και το γραφείο τύπου του τραγουδιστή, το οποίο, όμως, σημείωσε πως ο πορτορικανός ράπερ δεν πρόκειται να προβεί σε δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Las Provincias, η ισπανική αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τον κατάλογο των θαμώνων και επισκεπτών του ξενοδοχείου προκείμενου να εντοπίσει τον δράστη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...