159
Ο πορτορικανός ράπερ Daddy Yankee που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το χιτ «Despacito» | EPA/GIOVANNI HERNANDEZ

Ο ράπερ του Despacito έπεσε θύμα ληστείας από σωσία του

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 18:17
Ο πορτορικανός ράπερ Daddy Yankee που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το χιτ «Despacito»
|EPA/GIOVANNI HERNANDEZ

Ο ράπερ του Despacito έπεσε θύμα ληστείας από σωσία του

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 18:17

Θύμα ληστείας έπεσε ο ράπερ του διάσημου χιτ «Despacito» που ακόμη βουίζει στα αυτιά μας από το περσινό καλοκαίρι, Daddy Yankee, στην Ισπανία. Του έκλεψαν κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι χρυσές αλυσίδες, τα διαμάντια και τα άλλα πολυτελή κοσμήματα εκλάπησαν από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο διάσημος τραγουδιστής, καθώς κάνει καλοκαιρινή περιοδεία.

Ο Daddy Yankee δεν βρισκόταν στο ξενοδοχείο κι έτσι ένας άνδρας, ο οποίος προφανώς παρακολουθούσε τις κινήσεις του, παριστάνοντας ότι είναι ο ίδιος, κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους και τελικά να μπει στο δωμάτιό του- όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με σχετικό tweet και το γραφείο τύπου του τραγουδιστή, το οποίο, όμως, σημείωσε πως ο πορτορικανός ράπερ δεν πρόκειται να προβεί σε δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Las Provincias, η ισπανική αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τον κατάλογο των θαμώνων και επισκεπτών του ξενοδοχείου προκείμενου να εντοπίσει τον δράστη.