263
Από τις ωραιότερες φωτογραφίες της μαγικής βραδιάς: η Κατερίνα Στεφανίδη σφιχταγκαλιάζει τον αρκούδο-μασκότ λες και είναι συγγενής της! | REUTERS/Michael Dalder

Η «Σούπερ Κατερίνα» και οι περιπέτειές της στο Instagram

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 14:02
Από τις ωραιότερες φωτογραφίες της μαγικής βραδιάς: η Κατερίνα Στεφανίδη σφιχταγκαλιάζει τον αρκούδο-μασκότ λες και είναι συγγενής της!
|REUTERS/Michael Dalder

Η «Σούπερ Κατερίνα» και οι περιπέτειές της στο Instagram

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 14:02

Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ που θριάμβευσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο, εκτός από το ταλέντο στο άθλημά της, έχει ήδη ξεχωρίσει και για το ιδιαίτερο στιλ της, και για το χιούμορ της.

Οι δύο διαφορετικού χρώματος

ψηλές κάλτσες που επιλέγει να φοράει, έχουν σχολιαστεί ήδη στα social media, αποτελώντας μάλιστα στυλιστική πρόταση για πολλά νεαρά κορίτσια.

Δεν χρειάζεται να δούμε το πρόσωπό της για να καταλάβουμε για ποια αθλήτρια πρόκειται. Η Κατερίνα Στεφανίδη παραδίδει (και) μαθήματα στιλ με τις χαρακτηριστικές ψηλές και διαφορετικού χρώματος κάλτσες που επιλέγει να φοράει κάθε φορά που αγωνίζεται. Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει και παπούτσια σε διαφορετικό χρώμα για να σιγουρέψει το χρυσό μετάλλιο με έξτρα γούρι (REUTERS/Michael Dalder)

Οσο για το χαμογελαστό της πρόσωπο που αποπνέει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, συχνά παίρνει και κάποιες αστείες εκφράσεις, όταν για παράδειγμα περιμένει πανέτοιμη να δώσει μία ακόμα μάχη στο άθλημά της, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις.

Greek women don’t have attitude ? ? ?? #attitude #nike #stoiximan #nbg #toyota #ibank #lorvenn #seventeen

A post shared by Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) on

«Οι ελληνίδες δεν έχουν υφάκι» σχολιάζει με χιούμορ η αθλήτρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έχοντας ανεβάσει βίντεο που τη δείχνει να περιμένει να αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά και φαίνεται να δυσανασχετεί και να κάνει γκριμάτσες όταν συνειδητοποιεί ότι θα υπάρχει καθυστέρηση. Εκείνη την ώρα μοιάζει με άλογο κούρσας πανέτοιμο να καλπάσει προς τη νίκη και την τελευταία στιγμή κάποιος το σταματάει.

Στο Instagram υπάρχουν κι άλλες ιδιαίτερες στιγμές της αθλήτριας, όπως μία παιδική της φωτογραφία σε κατασκήνωση που τη δείχνει με την ίδια χαρακτηριστική έκφραση, αλλά και όταν έκανε άλμα επί κοντώ ανάμεσα σε πανύψηλα κτίρια στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας στους περαστικούς ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...