239
Ο Πιρς Μόργκαν το 2018. Τώρα έχει γίνει ο Νο1 επικριτής της Μέγκαν Μαρκλ | Reuters/Henry Nichols

O Πιρς Μόργκαν επιμένει: Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα βρετανικά ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 10:16
Ο Πιρς Μόργκαν το 2018. Τώρα έχει γίνει ο Νο1 επικριτής της Μέγκαν Μαρκλ
|Reuters/Henry Nichols

O Πιρς Μόργκαν επιμένει: Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα βρετανικά ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 10:16

Ο Πιρς Μόργκαν, ο βρετανός δημοσιογράφος που δεν δίστασε να σηκωθεί να φύγει από το στούντιο του ITV όταν τον επέπληξαν επειδή ήταν σκληρός με τη Μέγκαν Μαρκλ στα σχόλιά του για την πολυσυζητημένη συνέντευξη της δούκισσας του Σάσεξ με τον πρίγκιπα Χάρι στην Οπρα Γουίνφρεϊ, συνεχίζει να τη «σφυροκοπά».

Τόνισε λοιπόν ότι η κριτική που δέχτηκε η δούκισσα του Σάσεξ από τον βρετανικό Τύπο δεν ήταν «χειρότερη» από αυτή που δέχτηκαν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σε άρθρο του στην κυριακάτικη Mail, ο Μόργκαν υποστήριξε ότι και οι άλλες γυναίκες που παντρεύτηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δεχτεί παρόμοιο έλεγχο.

«Η Μέγκαν δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα μέσα ενημέρωσης από ό,τι οι υπόλοιπες νύφες της βασιλικής οικογένειας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Και έκανε ακολούθως αναφορά στην Νταϊάνα και στην Καμίλα, πρώτη και δεύτερη σύζυγο του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του θρόνου Καρόλου, αλλά και στη Φέργκι, κόρη του πρίγκιπα Αντριου, καθώς και στην περίφημη Γουόλις Σίμπσον, η οποία, όπως υπενθύμισε ο Μόργκαν, ήταν επίσης διαζευγμένη –ως γνωστόν, ο δεσμός της Αμερικανίδας Σίμπσον με τον Εδουάρδο Η’, προπολεμικά, είχε οδηγήσει τον τελευταίο στην ενέργεια να παραιτηθεί από τον θρόνο, παραχωρώντας τον στον Γεώργιο Στ’, πατέρα της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Αλλά είναι η πρώτη που ισχυρίζεται ότι τα αρνητικά άρθρα στον Τύπο έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο και είναι πολύ επικίνδυνο να το λες όταν δεν έχεις αποδείξεις να το υποστηρίξεις», σημείωσε για τη Μέγκαν Μαρκλ ο Μόργκαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...