239
Tσίπρας, Παππάς στη γωνία μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή | SOOC

Ο Πέτσας καλεί τον Τσίπρα να διώξει τον Νίκο Παππά

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 12:49
Tσίπρας, Παππάς στη γωνία μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή
|SOOC

Ο Πέτσας καλεί τον Τσίπρα να διώξει τον Νίκο Παππά

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 12:49

Τη διαγραφή του Νίκου Παππά από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά των αποκαλύψεων Μιωνή στην Προανακριτική, ζήτησε με επίσημη δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Η δήλωση του κ. Πέτσα έχει ως εξής:

«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά.

Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα .

Γνώριζε την ύπραξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;

Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό».

Απάντηση Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός επιχειρεί να στρέψει αλλού την ατζέντα, απάντησε από το Μεσολόγγι όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας του (φωτογραφία κάτω), ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι ανασύρει «πρακτικές πρακτόρικες και μαφιόζικες» για να φέρει στο προσκήνιο ανύπαρκτα σκάνδαλα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Ο κ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

Ας μην έχει όμως αυταπάτες. Εει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους.

 Περιμένουμε την απάντησή του. Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του», ανταπάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...