426
Δύο γραφεία δύο μυαλά... | CreativeProtagon

Ο Παπαδημούλης συγκρίνει τον Γαβρόγλου με τον Αϊνστάιν

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2018, 14:47
Δύο γραφεία δύο μυαλά...
|CreativeProtagon

Ο Παπαδημούλης συγκρίνει τον Γαβρόγλου με τον Αϊνστάιν

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2018, 14:47

Με έναν ευφάνταστο παραλληλισμό του Κώστα Γαβρόγλου με τον Αλμπερτ Αϊνστάιν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε να υπερασπιστεί τον υπουργό Παιδείας μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε για την χαοτική ακαταστασία του γραφείου του στο υπουργείο.

Η εικόνα του γραφείου, φορτωμένου με στοίβες εγγράφων σε κάθε γωνιά του, όπως ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις φωτογραφίες της επεισοδιακής διαμαρτυρίας των μαθητών στο υπουργείο Παιδείας (δείτε δύο αντιπροσωπευτικές κάτω), προκάλεσε θυμηδία και καυστικά σχόλια στα social media.

«Να ο υπουργός που καλείται να βάλει τάξη στο χάος της Παιδείας!» έγραψαν με γενναία δόση ειρωνείας κάποιοι, «ανεβάζοντας» τη σχετική φωτογραφία από το υπουργικό γραφείο.

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν την εικόνα «τρικυμίας» στο γραφείο του κ. Γαβρόγλου, ήταν και η πρώην υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, επί των ημερών της οποίας, ομολογουμένως, η αντίστοιχη εικόνα  ήταν διαμετρικά αντίθετη (φωτογραφία κάτω).

«Ο υπουργός Παδείας, το τραπέζι εργασίας και ένα πιθανό πρότυπο μελλοντικού πρωθυπουργού», έγραψε στο Twitter η κυρία Διαμαντοπούλου αναφερόμενη αντιστοίχως στον κ. Γαβρόγλου, το γραφείο του και τον «επαναστάτη» μαθητή που τα είπε «χύμα και τσουβαλάτα» στον υπουργό της κυβέρνησης, θυμίζοντας ανάλογες εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα στα μαθητικά του χρόνια.

Το ειρωνικό σχόλιο της πρώην υπουργού φαίνεται ότι «ερέθισε» τον Δημήτρη Παπαδημούλη που βγήκε να απαντήσει μέσω του ίδιου μέσου παραθέτοντας μία φωτογραφία από το γραφείο εργασίας του Αλμπερτ Αϊνστάιν!

Εκτός της προφανούς φυσιογνωμικής ομοιότητας, ειδικά λόγω μύστακος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι και τα γραφεία των «μεγάλων ανδρών» μοιάζουν μεταξύ τους, τουλάχιστον στην ακαταστασία.

«Με τέτοια ακαταστασία, σίγουρα θα ήταν αποτυχημένος. Αϊνστάιν νομίζω τον έλεγαν. Χειρότερος και από τον Γαβρόγλου! Καμμία σχέση με αριστεία», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης δανειζόμενος τον έντονα ειρωνικό τόνο των επικριτών του κ. Γαβρόγλου. Και η μάχη των γραφείων των «σπουδαίων μυαλών» άναψε για τα καλά.

Στην εκατέρωθεν επιχειρηματολογία μπήκε από την εικόνα του άδειου γραφείου (άρα και άδειου μυαλού, κατά τον επίμαχο συλλογισμό) του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, μέχρι φωτογραφίες των εμφανώς ακατάστατων γραφείων των Τόμας Εντισον, Μαρκ Τουέιν και Στιβ Τζομπς ως αντιπροσωπευτικών της πολυπραγμοσύνης τους (δείτε κάτω τις φωτογραφίες κατά σειρά αναφοράς) !

Οι περισσότεροι πάντως στάθηκαν στο ατυχές της σύγκρισης του Κώστα Γαβρόγλου με τον Αλμπερτ Αϊνστάιν έστω και σε επίπεδο γραφείων ή μύστακος!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...