394
Ο Κέισι Αφλεκ τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου | REUTERS/Lucy Nicholson

Ο Κέισι Αφλεκ σπάει τη σιωπή του με… σιωπή

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2017, 19:59
Ο Κέισι Αφλεκ τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου
|REUTERS/Lucy Nicholson

Ο Κέισι Αφλεκ σπάει τη σιωπή του με… σιωπή

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2017, 19:59

Οσο έχει θορυβηθεί ο κόσμος του Χόλιγουντ, του αμερικανικού entertainment και φυσικά του Twitter σχετικά με την υποψηφιότητα και τη βράβευση του ταλαντούχου Κέισι Αφλεκ, τόσο ψύχραιμος και «απαθής» εμφανίστηκε ο ίδιος, μιλώντας σε δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά την εκδήλωση απονομής των Οσκαρ, το βράδυ της Κυριακής.

Φυσικά ο κυριότερος λόγος που επικοινώνησαν με τον 41χρονο χολιγουντιανό ηθοποιό οι δημοσιογράφοι της αμερικανικής εφημερίδας Boston Globe ήταν για να λάβουν ένα σχόλιό του σχετικά με δύο καταγγελίες γυναικών που έχουν επανέλθει από το 2010 και έχουν επισκιάσει τη βράβευσή του με το Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου στην ταινία «Manchester by the sea». Οι γυναίκες οι οποίες είχαν κατηγορήσει τον Κέισι Αφλεκ για σεξουαλική παρενόχληση το 2010, συνεργάζονταν μαζί του στα γυρίσματα της ταινίας «I’m still here» και έκαναν τις καταγγελίες χωριστά. Μία από αυτές κατήγγειλε ότι ο «δράστης» τρύπωσε στο κρεβάτι της ενώ εκείνη κοιμόταν και την ξύπνησε με χάδια στην πλάτη. Ο ηθοποιός έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο ίδιος απάντησε ότι έχει απαγορευτεί και στις δύο πλευρές να κάνουν σχόλια για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως κανένας από όσους τον καταδικάζουν online δεν γνωρίζει τι συνέβη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Boston Globe, Μαρκ Σανάχαν. «Πιστεύω ότι κάθε είδους κακομεταχείριση από οποιονδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, είναι απαράδεκτη και αποτρόπαια και ο καθένας αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό στον χώρο εργασίας και οπουδήποτε αλλού», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός –με το ίδιο ύφος που έχει κατά την οσκαρική ερμηνεία του, όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος.

«Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτε που να μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό. Εκτός από το να ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που ξέρω ότι τη ζω και να μιλάω για τις δικές μου αξίες και για το πώς προσπαθώ να ζω συνέχεια με βάση αυτές», σχολίασε ο ίδιος.

Η άλλη σκιά στο προφίλ του Κέισι Αφλεκ είναι ο αδερφός του, βραβευμένος με δύο Οσκαρ, Μπεν Αφλεκ. Στα πρώτα στάδια της καριέρας του ο Κέισι Αφλεκ έπαιζε σε μικρούς ρόλους σε ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε ο Μπεν Αφλεκ, όπως στo «Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», για το οποίο ο Μπεν Αφλεκ τιμήθηκε από κοινού με τον Ματ Ντέιμον με Οσκαρ Σεναρίου.

Υστερα από τη διάκριση του Μπεν Αφλεκ ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου, ήρθε η σειρά του Κέισι Αφλεκ. «Είναι τρελό… Πρέπει να είναι ευχάριστο για τη μαμά», είπε ο ίδιος. «Είμαι πολύ περήφανος για ό, τι έχει κατορθώσει ο Μπεν και είμαι ιδιαίτερα περήφανος που με τίμησε η Ακαδημία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...