309
Η Λίντσεϊ Λόχαν σε στιγμιότυπο από το πρώτο promo-video του ριάλιτι που γυρίζει στη Μύκονο | YouTube

Τηλεριάλιτι γυρίζει στη Μύκονο η Λίντσεϊ Λόχαν

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 18:19
Η Λίντσεϊ Λόχαν σε στιγμιότυπο από το πρώτο promo-video του ριάλιτι που γυρίζει στη Μύκονο
|YouTube

Τηλεριάλιτι γυρίζει στη Μύκονο η Λίντσεϊ Λόχαν

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 18:19

Η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση συμμετέχοντας σε τηλεριάλιτι που γυρίζεται στη Μύκονο και θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV το 2019, όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Η μικρή αυτοκρατορία που έχει εγκαθιδρύσει στην παραλία Καλό Λιβάδι του κυκλαδίτικου νησιού λέγεται «Lohan Beach House», ενώ το ριάλιτι θα ονομάζεται «Lohan Beach Club» – τόση πρωτοτυπία…

#???????????? ???????????? see you soon! Now I am home in #dubai

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ηδη, η 32χρονη ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του «Lohan Beach Club», αλλά και ένα βίντεο-teaser, κατά τη διάρκεια του οποίου, η ίδια αφηγείται την επιχειρηματική της περιπέτεια στην Ελλάδα, ενώ δηλώνει στους θαυμαστές της: «Ετοίμασε τις βαλίτσες σου, MTV, πηγαίνουμε Μύκονο!».

Η πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική καριέρα της Λόχαν καταστράφηκε έπειτα από μια σειρά προβλημάτων που είχε με τον νόμο, τα οποία σχετίζονταν με την κατάχρηση ουσιών. Η Λόχαν είναι εδώ και χρόνια το «αγαπημένο» κορίτσι των παπαράτσι, καθώς την έχουν απαθανατίσει σε δεκάδες άκομψες, μεθυσμένες και σε καταστάσεις εκτός ελέγχου πόζες.

Thank you mommy! @dinalohan for coming to support my opening of @lohanbeachhousemykonos and @lohanrhodes I ?you!! ??‍♀️?

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ηταν λοιπόν θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο ριάλιτι, αφού στο παρελθόν το έχει κάνει ήδη. Είναι σα να παίρνει το αίμα της πίσω, αφού τα προηγούμενα είχαν να κάνουν κατά πολύ με την απροσάρμοστη συμπεριφορά της και το προφίλ του μαύρου προβάτου-αν και είναι φυσική κοκκινομάλλα. Τώρα, ήρθε η στιγμή να παίξει και on camera τον ρόλο της σοβαρής επιχειρηματία.

@dsquared2 ???

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Δέκα χρόνια μετά το «Living Lohan», ένα τηλεριάλιτι για τη μητέρα και την αδελφή της ηθοποιού, που μεταδιδόταν το 2008 και τέσσερα χρόνια μετά το «Lohan», το οποίο την ακολουθούσε μετά τη θεραπεία αποτοξίνωσης, νέες περιπέτειες της «Lilo»-όπως είναι το χαϊδευτικό της- αναμένεται να προβληθούν τηλεοπτικά.

Το MTV ανακοίνωσε ότι το «Lohan Beach Club» ακολουθεί την ηθοποιό καθώς εργάζεται για να διευρύνει μία επιχείρηση που πρόσφατα άνοιξε στη Μύκονο η οποία περιλαμβάνει ένα night club και ένα εστιατόριο. Η Λόχαν παρουσιάζεται ως δυναμική γυναίκα καριέρας που θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην κορυφή, κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...