146
Στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους | twitter

Ο Γιώργος Καμίνης στηρίζει τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 18:08
Στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους
|twitter

Ο Γιώργος Καμίνης στηρίζει τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 18:08

Συνάντηση με τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, είχε την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Γιώργος Καμίνης.

Η ανάγκη στενής συνεργασίας στη διαμόρφωση της πολιτικής πρότασης διακυβέρνησης του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και η σημασία μιας μαχητικής και σύγχρονης οργανωτικής διάρθρωσης σε όλη τη χώρα, κυριάρχησαν στην πρώτη συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων με τον πρώτο γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι θα στηρίξει, με όλες του τις δυνάμεις, τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής σε κάθε πρωτοβουλία που θα κινείται στην κατεύθυνση της ανανέωσης προσώπων, θέσεων και δομών, της ενίσχυσης του πολιτικού μηνύματος της προοδευτικής παράταξης, καθώς και στη διαμόρφωση συνθηκών δημιουργίας ενός κόμματος πραγματικά ανοιχτού σε πρόσωπα και ιδέες.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης ο συντονισμός σε θέματα που αφορούν τους τομείς των Κοινωνικών Υποθέσεων, των Θεσμών και του Κράτους Δικαίου – τομείς ευθύνης του κ. Καμίνη στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...